adplus-dvertising
You are here:

Liber de contract, Budescu l-a sunat pe şeful unui mare club din România: ”Şi-a manifestat interesul să colaborăm”

Liber de contract, Budescu l-a sunat pe şeful unui mare club din România: ”Şi-a manifestat interesul să colaborăm”

Fotbal intern

Comentarii

Constantin Budescu l-a sunat pe preşedintele unui mare club din România şi i-a făcut o propunere.

Constantin Budescu a rămas liber de contract după ce şi-a reziliat înţelegerea cu FCSB. Mijlocaşul de 32 de ani are mai multe oferte şi în această perioadă le analizează.

Până atunci, fostul internaţional român are şi alte preocupări. Preşedintele unui mare club din România susţine că a fost sunat de Budescu, cel care i-a făcut o propunere pentru echipa pe care o conduce.

Preşedintele unui mare club a fost sunat de Budescu

Constantin Budescu s-a transferat la FCSB la începutul acestui sezon şi a avut doar 10 apariţii, timp în care a reuşit un gol şi un assist.

Însă mijlocaşul de 32 de ani n-a primit prea multe şanse din partea patronului Gigi Becali.

Deşi în vară a făcut eforturi serioase pentru a-l convinge să vină la FCSB, Gigi Becali a decis să se despartă de Constantin Budescu încă din această iarnă.

Argumentul principal care l-a determinat pe şeful FCSB să ia această decizia a fost salariul pe care îl încasa Constantin Budescu. Gigi Becali a afirmat că vrea să scape de salariile mari pentru a echilibra bugetul clubului.

Budescu a fost de acord cu rezilierea contractului încă din această iarnă şi acum are mai multe propuneri, mai ales că este jucător liber de contract.

S-a zvonit că una dintre variante ar fi Petrolul Ploieşti, unul dintre marile cluburi din România şi echipa la care Constantin Budescu s-a format ca fotbalist.

Costel Lazăr, preşedintele Petrolului, a recunoscut că a avut o convorbire cu Budescu, dar spune că fostul internaţional român l-a sunat pentru o altfel de propunere, nu pentru un transfer:

”Nu am discutat nimic vizavi de acest subiect cu Costică Budescu. El m-a sunat pentru o colaborare cu o clinică din Bucureşti, care şi-ar fi manifestat interesul să colaborăm. În schimbul unei reclame să ne trateze jucătorii. Şi atâta tot”, a declarat Costel Lazăr la Ploieşti TV.

viewscnt
Articole similare