Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liga I old boys. Marius Niculae, Daniel Niculae şi Herea au făcut spectacol pe terenul de mini fotbal VIDEO

Liga I old boys. Marius Niculae, Daniel Niculae şi Herea au făcut spectacol pe terenul de mini fotbal VIDEO

Fotbal

Comentarii

Liga I old boys. Aşa s-ar putea numi întâlnirile între prieteni, din care se nasc meciuri mai aprinse uneori decât în campionat. Diferenţa e la final, când toţi redevin amici.

Marius şi Daniel Niculae, Herea, Grigorie, Pena şi mulţi alţi foşti fotbalişti buni din Liga I se întâlnesc frecvent şi joacă fotbal. De plăcere, dar dorinţa de victorie rămâne la fel de mare ca atunci când erau în activitate.

”Ambiţii mari, da. Când ne întâlnim mereu în vacanţă, mereu se întâmplă să avem orgolii. Ne dorim să câştigăm şi câteodată se mai încing şi spiritele, dar după ce terminăm mergem la bere, ne împăcăm şi mergem liniştiţi în vacanţă. Cred că dacă am face o echipă am mai juca vreo 20 de minute în Liga 1, să zic” a mărturisit Ovidiu Herea.

Terenul de minifotbal a fost populat în majoritate de foşti rapidişti şi dinamovişti: ”Întotdeauna au fost ambiţii la noi, pe teren vorbesc, iar în afară prieteni. Steliştii nu ştiu ce s-a întâmplat cu ei, probabil sunt la pomana porcului deja. Chiar au lipsit azi” a declarat şi Marius Niculae.

Afla mai multe despre: marius niculaedaniel niculae 

viewscnt
Articole similare