Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lionel Messi a fost desemnat sportivul anului de Time Magazine

Lionel Messi a fost desemnat sportivul anului de Time Magazine

Lionel Messi

Comentarii

Lionel Messi a fost desemnat sportivul anului de revista "Time" după ce argentinianul a cucerit cel de al optulea Balon de Aur.

Câştigător al Cupei Mondiale din Qatar în urmă cu puţin mai puţin de un an şi câştigător al celui de al optulea Balon de Aur la 30 octombrie, argentinianul Lionel Messi a fost ales "Sportivul anului" de către revista Time.

Messi va reveni în MLS în februarie 2024

Messi, care nu a mai jucat de la meciul Brazilia-Argentina (0-1) din 22 noiembrie, nu va mai evolua în MLS (liga profesionistă americană) până în februarie 2024.

Lionel Messi a negat zvonurile unei reveniri în Europa în această iarnă, concret, la fosta sa echipă, FC Barcelona, şi va rămâne în continuare la formaţia patronată de David Beckham. 

La Inter Miami, Messi îi are colegi pe Jordi Alba şi Sergio Busquets, foşti colegi de la FC Barcelona.

Luis Suarez este aproape de un transfer la formaţia de pe coasta de est a Statelor Unite ale Americii, după ce uruguayanul a părăsit-o pe Gremio, formaţie din prima ligă braziliană.

Clubul său, Inter Miami, a terminat pe locul 14 (din 15) în Conferinţa Est, ratând astfel calificarea în faza finală a campionatului, a cărui mare finală are loc sâmbătă, între Columbus Crew şi Los Angeles FC.

 

Afla mai multe despre: messiinter miamiluis suarez 

viewscnt
Articole similare