Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica a lansat o ipoteză: Florinel Coman nu l-a înjurat pe Marcel Bîrsan. Pentru ce ar fi fost sancţionat ”Mbappe” | EXCLUSIV

MM Stoica a lansat o ipoteză: Florinel Coman nu l-a înjurat pe Marcel Bîrsan. Pentru ce ar fi fost sancţionat ”Mbappe” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Mihai Stoica i-a luat apărarea lui Florinel Coman, după ce ”Mbappe” a fost acuzat că a luat intenţionat cartonaşu roşu la meciul cu Oţelul, cu scopul de a putea juca în derby-ul cu CFR din etapa viitoare.

Coman, sau Cisotti: pe cine ar fi înjurat Coman de fapt? MM Stoica este convins. ”L-a provocat”

În decursul acestei zile, Neluţu Varga, patronul lui CFR Cluj, a făcut un apel prin care a dorit să atragă atenţia Comisiei de Disciplină cu privire la modul în care Florinel Coman a luat cele două cartonaşe galbene la partida cu Oţelul.

Mihai Stoica a sărit în apărarea lui Coman, după ce multe voci din fotbalul românesc l-au desfiinţat pe ”Mbappe” pentru injuriile pe care au presupus că i le-a adresat lui Marcel Bîrsan. Oficialul FCSB a dezvăluit că extrema vicecampioanei nu l-a vizat pe ”central”, ci pe Juri Cisotti, jucător cu care a avut un conflict în startul părţii secunde, pentru care a fost avertizat cu cartonaş galben.

”Au fost jucători care au luat galben şi au spus: ”Am luat ca să stau în Cupă”. La noi nu s-a pus niciodată problema asta. După două cartonaşe galbene, urmează cartonaşul roşu. Ce caz este? De ce să se ajungă la Comisie?

Întârzierea reluării jocului. Cei de la CFR să ceară ce? De ce? Că a întârziat jocul? A, deci am schimbat. Hai să fim serioşi, că pierdem vremea. Pur şi simplu a luat al doilea cartonaş galben. Nu l-a înjurat pe Bîrsan niciodată. Înjurăturile au fost la adresa lui Cisotti, pentru că l-a provocat.  Aici vorbim de dovezi.

Câţi jucători au fost eliminaţi în ultimii 30 de ani, pentru că au înjurat arbitrii? Eu nu mai ţin minte altul în afară de Budescu, când juca la Astra. Am fost peste tot, am fost în Anglia unde se spune că este ”patria fair-play-ului”! Nu este deloc aşa. De exemplu, Ramos a luat 40.000 de cartonaşe şi este idolul multor persoane. Şi la fair-play suntem slabi”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Florinel Coman va fi indisponibil pentru meciul din Cupa României pe care FCSB îl va juca pe Oblemenco, contra lui FCU Craiova 1948, dar va putea juca în campionat, împotriva CFR-ului.

 

Afla mai multe despre: superligăfcsbflorinel comanmm stoica 

viewscnt
Articole similare