Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

UPDATE | Florinel Coman, eliminat în partida FCSB - Oţelul Galaţi, 0-2. Motivul eliminării intenţionate a fotbalistului "roş-albaştrilor"

UPDATE | Florinel Coman, eliminat în partida FCSB - Oţelul Galaţi, 0-2. Motivul eliminării intenţionate a fotbalistului "roş-albaştrilor"

FCSB

Comentarii

Florinel Coman a fost eliminat în minutul 90+5 al partidei de pe Arena Naţională, cu Oţelul Galaţi, pierdută de gazde cu scorul de 0-2.

UPDATE | Florinel Coman, eliminat în minutul 90+5 al partidei 

Florinel Coman a primit al doilea cartonaş galben după un alt gest nesportiv, s-a pus în faţa mingii şi a întrerupt jocul, la o fază fixă a oaspeţilor, în minutul 90+5.

Fotbalistul celor de la FCSB a recurs la acest gest pentru a evita suspendarea pentru meciul important din campionat, din etapa viitoare, cu CFR Cluj.

Prin eliminarea sa, acesta va fi suspendat doar pentru partida de cupă, cu FC U Craiova 1948 şi va putea disputa partida cu CFR Cluj, meci mai important pentru "roş-albaştrii" în misiunea lor pentru menţinerea pe prima poziţie.

Cumulul de cartonaşe galbene se aplică doar în campionat, iar un singur galben nu i-ar fi permis fotbalistului celor de la FCSB să joace cu CFR Cluj.

Cu toate acestea, gestul lui Florinel Coman poate fi considerat unul lipsit de fair play, iar Comisia de Disciplină îl poate suspenda pentru două sau chiar trei etape.


Coman a încasat un cartonaş galben pentru un gest stupid petrecut în careul advers. Florinel Coman l-a lovit cu mâna peste faţă pe căpitanul echipei adverse, Juri Cisotti.

Starul celor de la FCSB va fi suspendat o etapă pentru cumulul de cartonaşe galbene şi va rata partida dificilă din deplasare, cu o contracandidată la titlu, CFR Cluj.

Pierderea lui Coman este una foarte grea pentru FCSB, în condiţiile în care CFR are şansa să se apropie la doar două puncte de lider, în cazul unei victorii în Gruia.

VIDEO | Gestul stupid al lui Florinel Coman

Imprudenţa "şeptarului" celor de la FCSB va diminua variantele antrenorului "roş-albaştrilor", Elias Charalambous. David Miculescu, Andrea Compagno, Octavian Popescu, Dorin Rotariu şi Alexandru Băluţă sunt variantele de atac rămase pentru partida de la Cluj-Napoca, cu CFR, din etapa viitoare.

Afla mai multe despre: florinel comanfcsbotelul galaticfr cluj 

viewscnt
Articole similare