Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lionel Messi, ameninţat de un pugilist mexican. Motivul incredibil. ”Să-l roage pe Dumnezeu să nu-l găsesc!” | VIDEO

Lionel Messi, ameninţat de un pugilist mexican. Motivul incredibil. ”Să-l roage pe Dumnezeu să nu-l găsesc!” | VIDEO

Lionel Messi

Comentarii

Lionel Messi (35 de ani) a fost ameninţat după ce imaginile cu sărbătoarea Argentinei din vestiar în urma victoriei cu Mexic, scor 2-0, au devenit viral, iar căpitanul naţionalei sud-americane a fost surprins câlcând pe jos un tricou al unui jucător mexican.

Lionel Messi, ameninţat de un pugilist mexican. Motivul incredibil după victoria Argentinei. ”Să-l roage pe Dumnezeu să nu-l găsesc!” | VIDEO

Pugilistul mexican Canelo Alvarez i-a transmis, luni, o ameninţare uşor voalată lui Lionel Messi, după ce s-a ofensat de un videoclip din vestiar care îl arată pe atacantul argentinian dând pe jos tricoul mexican după victoria echipei sale la Cupa Mondială împotriva Mexicului.

"L-ati văzut pe Messi curăţând podeaua cu tricoul şi steagul nostru?", a scris Alvarez, luni, pe contul său de Twitter, care are 2,2 milioane de urmăritori.

”Să-l roage pe Dumnezeu să nu-l găsesc!”, a adăugat el într-un alt tweet însoţit de două emoji-uri cu pumnul, o faţă roşie înfuriată şi o flacără.

Messi a fost apărat pe reţelele de socializare de doi foşti colegi, Sergio Aguero şi Cesc Fabregas.

”Domnule Canelo, nu căuta scuze sau probleme, cu siguranţă nu ştii despre fotbal şi ce se întâmplă într-un vestiar.

Tricourile sunt mereu pe podea la sfârşitul jocurilor, din cauza transpiraţiei, şi dacă vezi bine, face mişcarea de a scoate tricoul jucătorului mexican şi îl loveşte accidental”, a scris Sergio Aguero, pe contul său de Twitter.

”Nici nu cunoşti persoana, nici nu înţelegi cum funcţionează un vestiar sau ce se întâmplă după un joc. TOATE tricourile, chiar şi cele pe care le purtăm noi, merg pe podea şi se spală ulterior. Şi mai mult atunci când sărbătoreşti o victorie importantă!”, a reacţionat şi Ces Fabregas, în social media.

Afla mai multe despre: messiargentinacm 2022 

viewscnt
Articole similare