You are here:

Lionel Messi n-a prins echipa anului în MLS. Cum arată cel mai bun "11" din liga nord-americană

Lionel Messi n-a prins echipa anului în MLS. Cum arată cel mai bun "11" din liga nord-americană
Comentarii

Starul argentinian Lionel Messi, câştigătorul Balonului de Aur în 2023, care a semnat în vară cu echipa americană Inter Miami, nu a fost inclus în echipa ideală a anului din MLS.

Gruparea din Florida, patronată de fostul internaţional englez David Beckham, care a câştigat anul acesta prima ediţie a competiţiei Leagues Cup, dar a ratat calificarea în play-off-ul MLS, în ciuda sosirii căpitanului campioanei mondiale entitre, nu are de altfel niciun jucător inclus în echipa ideală a Ligii Nord-americane de Fotbal, în care patru cluburi au câte doi reprezentanţi (FC Cincinnati, Atlanta United, Nashville SC şi St Louis City SC)

Columbus Crew, echipa românului Alexandru Măţan, are un jucător inclus în acest ''unsprezece'' ideal, pe columbianul Cucho Hernandez.

Fundaşul Tim Parker şi portarul anului, Roman Burki, care au ajutat-o pe St Louis City SC să doboare recordurile de victorii şi puncte pentru o echipă debutantă în MLS, figurează la rândul lor în "Best XI".

Echipa anului din MLS a fost votată de reprezentanţii presei, jucătorii şi staffurile tehnice ale echipelor din MLS.

Echipa anului în MLS:

  • Portar: Roman Burki (St. Louis City SC)
  • Fundaşi: Matt Miazga (FC Cincinnati), Tim Parker (St. Louis City SC), Walker Zimmerman (Nashville SC)
  • Mijlocaşi: Luciano Acosta (FC Cincinnati), Thiago Almada (Atlanta United), Hector Herrera (Houston Dynamo), Hany Mukhtar (Nashville SC)
  • Atacanţi: Denis Bouanga (Los Angeles FC), Giorgos Giakoumakis (Atlanta United), Cucho Hernandez (Columbus Crew)

Afla mai multe despre: messiinter miami 

viewscnt
Articole similare