Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lionel Messi revine la PSG. Când este aşteptat la Paris pentru a-şi relua antrenamentele alături de Neymar şi Mbappe

Lionel Messi revine la PSG. Când este aşteptat la Paris pentru a-şi relua antrenamentele alături de Neymar şi Mbappe

Lionel Messi

Comentarii

Lionel Messi (35 de ani) va reveni în cursul zilei de astăzi în cantonamentul echipei sale de club, PSG, care tocmai a suferit primul eşec în Ligue 1. Superstarul argentinian se întoarce, aşadar, la treabă după perioada de vacanţă în care a sărbătorit triumful de la Cupa Mondială.

Gata cu vacanţa pentru Lionel Messi. Când este aşteptat proaspătul campion mondial să îşi reia antrenamentele alături de Neymar şi Mbappe

Superstarul argentinian al lui PSG, Lionel Messi, încoronat campion mondial luna trecută în Qatar, a plecat luni seară din oraşul natal, Rosario, spre Paris, unde este aşteptat, marţi după-amiaza, a informat presa locală, citată de AFP.

”Lionel Messi a plecat împreună cu Antonela Roccuzo şi copiii lor, Mateo, Thiago şi Cira la bordul unui avion privat de pe Aeroportul Internaţional din Insulele Falkland”, a informat ziarul local La Capital.

Avionul a decolat la ora locală 22:00 şi urmează să aterizeze pe aeroportul Le Bourget, din Paris, la ora 15:00, ora Franţei.

În Argentina, mulţi fani îl aşteptau în afara aeroportului pentru a încerca să-şi ia rămas-bun şi să-şi facă un selfie, dar maşinile în care se aflau Messi şi familia lui au mers direct pe pista de decolare.

Argentinianul a profitat de câteva zile libere alături de familie şi a petrecut sărbătorile de sfârşit de an în ţara sa înainte de a se reîntâlni cu colegii săi de la PSG, printre care Neymar şi Kylian Mbappe.

În absenţa sa şi a lui Neymar, suspendat, doar cu Mbappe, din tripletă, pe teren, PSG s-a înclinat în faţa celor de la Lens, scor 1-3, în campionatul Franţei, suferind astfel prima înfrângere stagională.

Afla mai multe despre: messipsgargentina 

viewscnt
Articole similare