Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ŞOC total. Ronaldo, înapoi în Europa, direct în Champions League. Cu ce echipă a bătut palma

ŞOC total. Ronaldo, înapoi în Europa, direct în Champions League. Cu ce echipă a bătut palma
Comentarii

Cristiano Ronaldo (37 de ani) a devenit jucătorul celor de la Al Nassr, iar în cursul zilei de astăzi urmează să fie prezentat şi noilor săi fani din Arabia Saudită. Totuşi, superstarul portughez are o clauză secretă care îi poate permite să revină în Champions League.

Cristiano Ronaldo s-a transferat în această iarnă la Al Nassr, acolo unde va avea cel mai mare contract din istoria sportului.

Starul portughez a ajuns la Riad şi va fi prezentat astăzi suporterilor clubului Al-Nassr, la patru zile după anunţul transferului său în Arabia Saudită, unde va încasa un salariu estimat la 200 de milioane de euro pe an.

Cristiano Ronaldo poate juca din nou în Champions League. Abia a semnat cu Al Nassr, dar o clauză ”secretă” îi permite să revină în ”competiţia stelelor”

Totuşi, deşi se părea că, la finalul carierei, acesta şi-a luat la revedere de la fotbalul european, există o clauză ”secretă” în contractul său cu formaţia saudită care i-ar permite să revină pe bătrânul continent şi nu oricum, ci cu stil, chiar în UEFA Champions League.

Conform spaniolilor de la Marca, în înţelegerea lui Ronaldo cu Al Nassr există o clauză conform căreia fotbalistul lusitan ar urma să fie împrumutat celor de la Newcastle, dacă ”cel mai bogat club din lume” ar termina sezonul de Premier League pe un loc de Champions League.

Aşadar, dacă se confirmă această ipoteză, Cristiano Ronaldo are şanse să se întoarcă în competiţa al cărui golgheter absolut este în continuare, dar şi în Premier League, campionat de care s-a despărţit odată cu plecarea de la Manchester United.

  • 141 de goluri are Cristiano Ronaldo în UEFA Champions League, record all-time
  • 3 este locul ocupat în acest moment de Newcastle în Premier League, fiind în urma liderului Arsenal şi a lui Manchester City

Afla mai multe despre: champions leaguecristiano ronaldo 

viewscnt
Articole similare