Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO FCSB - Farul, 2-1. Explozie de bucurie pe Arena Naţională!!! Roş-albaştrii şi-au asigurat titlul matematic după 9 ani

VIDEO FCSB - Farul, 2-1. Explozie de bucurie pe Arena Naţională!!! Roş-albaştrii şi-au asigurat titlul matematic după 9 ani

Superliga

Comentarii

Meciul FCSB - Farul are loc astăzi, de la ora 20:30, pe Arena Naţională, în etapa a şaptea din play-off-ul Superligii României.

VIDEO FCSB - Farul 2-1 (min 26 Miculescu, min 84 Băluţă / min 78 Rivaldinho)

Echipele de start:

FCSB: Târnovanu - Creţu, Ngezana, Dawa, Ov. Popescu - Lixandru, Şut, Olaru - Miculescu, Băluţă, Oct. Popescu
Rezerve: Udrea, Vlad, Panţîru, Haruţ, Pandele, Antwi, Toma, Alhassan, Radaslavescu, Popa

Farul: Buzbuchi - Sîrbu, Larie, Popescu, Henrique - Vînă, Queiros, Grameni - Ganea, Munteanu, Andronache
Rezerve: Muşat, Grosu, Dănuleasa, Kiki, Boli, Nedelcu, Casap, Popescu, Deaconu, Benchaib, Mosca

Min 84: GOOOOOOOOOOOOOOOOL! Băluţă a marcat golul de 2-1. 

Min 78: GOOOOOOOOOOOL Farul! Rivaldinho a marcat golul egalizator.

Min 62: Ocazie bună pentru Darius Olaru.

Min 54: Cartonaş galben pentru Lixandru.

Min 53: Mihai Pintilii a primit cartonaşul galben, în afara terenului, pentru proteste.

Min 46: A început repriza secundă!

Min 45+2: Pauză pe Arena Naţională!

Min 40: Ocazie FCSB. Tavi Popescu iroseşte o şansă bună de a dubla avantajul pentru roş-albaştrii.

Min 37: Cartonaş galben pentru Ngezana!

Min 36: Farul a cerut un penalty după un duel între Popescu şi Creţu. 

Min 26: GOOOOOOOOOOOL! David Miculescu a deschis scorul cu un şut pe centrul porţii.

Min 15: Louis Munteanu a şutat din centrul careului. Scorul rămâne 0-0.

Min 14: Ocazie Farul. Munteanu le dă primele emoţii roş-albaştrilor.

Min 1: A început partida!


FCSB va juca în compania celor de la Farul Constanţa, sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 20:30, pe Arena Naţională, în etapa a şaptea din play-off-ul Superligii României.

Un singur punct le este suficient roş-albaştrilor pentru a-şi îndeplini obiectivul de a lua titlul. Practic, ar fi o predare de ştafetă între vechea campioană, Farul Constanţa, şi noua, FCSB.

În sezonul trecut, Farul a câştigat titlul în România chiar după o ”finală” contra FCSB-ului. Condusă cu 0-2, trupa lui Gică Hagi a revenit uluitor şi a învins cu 3-2, succes cu care ”marinarii” au devenit campioni.

În cele trei partide directe disputate până acum în acest sezon, FCSB s-a impus de două ori, de fiecare dată cu socorul de 1-0, iar cel de-al treilea meci, unul jucat pe Arena Naţională, s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

Ce au declarat cei doi antrenori înaintea meciului de pe Arena Naţională

Elias Charalambous: ”Urmează un nou meci împotriva unei formaţii care evoluează excelent şi a făcut o treabă minunată în play-off. Acelaşi lucru este valabil şi pentru echipa mea, care a arătat o atitudine excelentă. Sunt convins că va fi un meci excelent şi vrem să câştigăm toate cele trei puncte pentru a ne încorona campioni.

Ţinta noastră este să câştigăm toate meciurile, aşa vedem situaţia. Repet, Farul este într-o formă excelentă şi trebuie să fim în cea mai bună formă. Jucăm acasă, avem fanii de partea noastră, iar stadionul trebuie să fie plin. Este un moment bun şi vrem ca totul să fie bine.

Mă ştiţi foarte bine, eu nu vorbesc despre revanşă. Este un meci nou contra celor de la Farul şi nu vreau să mă întorc la ceea ce a fost. Îl respect foarte mult pe Mister Hagi. Echipa lui este una care chiar joacă fotbal. Le place să aibă mingea, iar noi am jucat multe meciuri contra lor şi ştim la ce să ne aşteptăm.

Avem o motivaţie mare, toată lumea din club vrea să câştigăm campionatul. Până nu luăm campionatul matematic, nu putem să ne bucurăm. Eu sper ca acest lucru să se întâmple cât mai curând”.

Gică Hagi: ”Avem oxigen, pentru că suntem în play-off şi de aici au venit toate lucrurile bune, pentru că succesul uneşte. Îi văd pe jucători foarte conectaţi.

Este dificil, dar sperăm să facem un meci mare şi la Bucureşti. Obiectivul meu este să găsesc soluţiile cele mai bune, să fiu inspirat, pentru că jucăm din trei în trei zile şi trebuie să planifici totul foarte bine.

Mergem să jucăm, să fim noi. Va fi o luptă foarte mare pentru locul 2 şi sperăm ca noi să fim cei care biruim”.

Afla mai multe despre: fcsbfarulfcsb farularena nationalasuperliga 

viewscnt
Articole similare