Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Napoli - Frankfurt 3-0 (5-0 la general). ”Doppietta” Osimhen şi un gol din penalty. Italienii s-au calificat fără emoţii în sferturi

VIDEO | Napoli - Frankfurt 3-0 (5-0 la general). ”Doppietta” Osimhen şi un gol din penalty. Italienii s-au calificat fără emoţii în sferturi
Comentarii

Napoli a învins-o pe Eintracht Frankfurt, scor 3-0 la retur, şi s-a calificat în sferturile Champions League. Osimhen a fost din nou un marcator decisiv, de această dată cu o ”doppietta”. Zielinski a marcat şi el, din penalty. Astfel, Napoli merge mai departe cu scorul general de 5-0.

VIDEO | Napoli - Frankfurt 3-0 (Osimhen 45+3, 53, Zielinski 64 - pen)


Echipele de start:

  • Napoli: Meret – Di Lorenzo, Rrahmani, Kim, Mario Rui – Zambo Anguissa, Lobotka, Zielinski – Politano, Osimhen, Kvaratskhelia; Rezerve: Idasiak, Gollini, Juan Jesus, Elmas, Lozano, Olivera, Simeone, Bereszynski, Ostigard, Gaetano, Ndombele
  • Eintracht Frankfurt: Trapp – Tuta, Buta, N’Dicka – Knauff, Rode, Sow, Lenz – Kamada, Borre, Gotze; Rezerve: Ramaj, Horz, Smolcic, Jakic, Alidou, Toure, Hasebe, Alario, Chandler, Max

Min 90+3. Final de meci. Napoli merge în sferturi.

Min 64. GOOOL Napoli. Polonezul Zielinski transformă lovitura de la 11 metri.

Min 63. Penalty Napoli. Italienii beneficiază de o lovitură de pedeapsă.

Min 53. GOOOL Napoli. Osimhen reuşeşte ”dubla”. Golgheterul italienilor face ce ştie mai bine: ”o bagă în aţe”.

Min 45+3. Pauză.

Min 45+3. GOOOL Napoli. Italienii dau lovitura chiar înainte de pauză. Osimhen deschide scorul la utima fază a primei reprize.

Min 43. Ocazie Napoli. Kvaratskhelia trece din nou pe lângă gol.

Min 18. Ocazie Napoli. Kvaratskhelia iese şi el la rampă, dar nu reuşeşte să deschidă scorul.

Min 10. Ocazie Frankfurt. Nemţii ameninţă poarta lui Meret pentru prima oară în acest meci.

Min 1. Începe meciul.


Miercuri seara, de la 22:00, pe Stadio Maradona, Napoli vrea să oficializeze o formalitate: calificarea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Liderul din Serie A va juca împotriva lui Eintracht Frankfurt, în returul primei faze eliminatorii, după ce, acum trei săptămâni, a câştigat în Germania cu 2-0. 

Napoli conduce detaşat în Serie A şi rămâne doar o chestiune de timp până la obţinerea titlului. Echipa lui Spalletti a câştigat cele trei meciuri de până acum pe teren propriu în Champions League. Lucrurile nu stau la fel de bine pentru Frankfurt, care n-a mai câştigat de patru meciuri în toate competiţiile! 

Napoli are ocazia de a ajunge în premieră în sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

  • Ultima dată când a câştigat prima manşă a unei duble eliminatorii din UCL, Napoli a fost eliminată. S-a întâmplat în 2012, tot în această fază, când a bătut-o pe Chelsea cu 3-1 acasă, dar, apoi, a pierdut cu 4-1 la Londra, după prelungiri. 

Manchester City, Inter, Bayern, AC Milan, Benfica şi Chelsea sunt echipele care s-au calificat deja în „sferturi”. 

Ce a spus Spaletti înainte de Napoli - Frankfurt:

”Pentru a construi echipe mari ai nevoie de jucători grozavi, nu există altă cale. Şi jucătorii trebuie să fie umili şi să joace pentru echipă. Căutăm tacticile potrivite, sistemul, ajungem la un acord şi lucrăm în acest sens”, a declarat antrenorul italian.

Ce a spus Oliver Glasner înainte de Napoli - Frankfurt:

”Ne gândim la ce poate funcţiona împotriva lui Napoli. Ei fac un presing foarte agresiv, iar noi în prima manşă nu am fost foarte rapizi. Am analizat partida din tur. Până în minutul 60, Napoli a avut posesia şi a profitat la maximum de greşelile noastre”, a declarat Glasner.

Afla mai multe despre: napolifrankfurtchampions league 

viewscnt
Articole similare