Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alexi Pitu, doar 90 de minute la Bordeaux. Un impresar recunoaşte de ce l-a transferat clubul francez: "Nu-şi fac oamenii probleme"

Alexi Pitu, doar 90 de minute la Bordeaux. Un impresar recunoaşte de ce l-a transferat clubul francez: "Nu-şi fac oamenii probleme"

Stranieri

Comentarii

Alexi Pitu (20 de ani) nu a reuşit să se impună ca titular, pentru moment, în Ligue 2, la Bordeaux, dar nici nu există o presiune asupra sa în acest sezon. Agentul său, Victor Becali, a dezvăluit motivul pentru care a fost cumpărat tricolorul.

De ce a fost cumpărat Alexi Pitu de Bordeaux

În ianuarie, Gică Hagi a reuşit să transfere de la Farul Constanţa încă un fotbalist tânăr. Pentru Alexi Pitu a primit două milioane de euro, iar atacantul care a fost convocat acum de Edi Iordănescu în naţionala României a făcut pasul la Bordeaux. 

După opt meciuri, Alexi Pitu a strâns 90 de minute în teren, fără să marcheze sau să paseze decisiv, dar Victor Becali a dezvăluit cum e abordată situaţia românului. 

"Oamenii sunt mulţumiţi de el. Nu l-au luat să promoveze, ci l-au luat ca o investiţie. Sigur şi pentru el e bine ca echipa să promoveze, chiar dacă primeşte mai puţine minute. Lupta pentru promovare nu-i deloc uşoară şi lui îi trebuie o perioadă de adaptare. Nu-şi fac oamenii probleme din punctul ăsta de vedere", a declarat Victor Becali pentru Orange Sport. 

"Hagi formează, creşte, are curajul de a le da drumul să joace. Vandabili? Îi are pe Mazilu, Borza, pe Grameni, are copii buni Hagi. Încă nu le-a dat drumul tuturor să joace. Mazilu e un jucător de mare viitor, are vârsta", a adăugat impresarul. 

Meciurile lui Alexi Pitu la Bordeaux:

  • 3-0 Dijon - 18 minute
  • 1-2 Le Havre - 15 minute
  • 2-0 Pau - pe bancă
  • 1-3 Chamois Niort - 13 minute
  • 2-1 Paris FC - pe bancă
  • 2-1 Amiens - 26 minute
  • 1-1 Saint-Etienne - 4 minute
  • 1-1 Sochaux - 14 minute 

Antrenorul lui Bordeaux l-a lăudat pe Alex Pitu după debut: ”Miroase a fotbal”

"Poţi să vezi imediat că miroase a fotbal. Mingea pe care o pune în spatele apărării este magnifică, aşa este el.

După aceea trebuie să descopere şi Ligue 2, e multă condiţie fizică... dar vedem că este un băiat care miroase a fotbal”, a spus David Guion, citat de maligue2.fr.

Afla mai multe despre: alexi pitubordeaux 

viewscnt
Articole similare