Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură în Superligă! Clubul are un nou patron: "Sunt convins că batem palma". În câteva zile va fi anunţat oficial

Lovitură în Superligă! Clubul are un nou patron: "Sunt convins că batem palma". În câteva zile va fi anunţat oficial

Superliga

Comentarii

O nouă mutare în acţionariatul unei echipe din Superligă e pe cale să se întâmple. După ce Dan Şucu a intrat la Rapid Bucureşti la începutul acestui sezon, o altă echipă de tradiţie a reuşit să atragă un investitor, care să ofere un nou început echipei.

Patron nou în Superligă! "Sunt negocieri avansate şi sunt convins că batem palma"

Unul dintre cluburile afectate de probleme financiare din Superligă a primit o veste excelentă, pe finalul sezonului regulat. Petrolul Ploieşti, care la un moment dat s-a luptat cu şanse reale pentru calificarea în play-off, va avea un nou acţionar. 

Preşedintele de la Petrolul Ploieşti, Claudiu Tudor, a anunţat că negocierile cu Marian Copilu sunt avansate şi că la finalul acestei săptămâni sunt şase ca actele să fie semnate. Astfel, fostul preşedinte de la CFR Cluj şi Universitatea Craiova ar putea fi prezentat la echipa prahoveană la începutul săptămânii viitoare. 

Marian Copilu a comandat un audit la Petrolul Ploieşti, care are o datorie de aproximativ două milioane de euro, iar lucrurile au intrat în linie dreaptă, după ce nu s-au descoperit alte probleme. 

"Cred că sunt negocieri avansate. Sper ca la sfârşitul săptămânii, cel târziu până luni, toate lucrurile să fie parafate. Dacă nu apare ceva peste noapte, cred că suntem pe ultima sută. Da, sunt convins (n.r. - că vor bate palma). În urma auditului ştiam că nu pot apărea alte datorii, am fost transparenţi şi sunt convins că lucrurile se aşază", a declarat Claudiu Tudor pentru Observatorul Prahovean. 

Are Marian Copilu posibilităţi financiare pentru a susţine Petrolul Ploieşti?

De asemenea, preşedintele "lupilor galbeni" a fost întrebat dacă Marian Copilu are forţa financiară de a susţine clubul cu patru campionate câştigate în România, în 1930, 1958, 1959 şi 1966.

"Da, la momentul ăsta. Şi clubul îşi va lua garanţii, clauze, iar lucrurile vor fi clare. Sunt convins că va aduce plus. Cu încă un om în spate şi cu încă o firmă, două se vor aşeza lucrurile sută la sută. 

Vreau să fac apel şi la autorităţi, că avem mare nevoie de ei. Nu vreau să asiste pasivi la această situaţie. E echipa judeţului şi toată lumea trebuie să pună umărul. Anul următor avem centenarul şi ar fi o mare ruşine ca echipa să nu fie în Liga 1 sau să fie în colaps financiar atunci", a adăugat Claudiu Tudor pentru sursa citată. 

Marian Copilu este cel care a pus umărul la performanţele lui CFR Cluj din ultimul deceniu, alături de Dan Petrescu. Totuşi, Nelu Varga a dezvăluit că Marian Copilu l-a dezamăgit, iar fostul preşedinte a plecat după ce a ajuns într-o situaţie tensionată cu antrenorul Dan Petrescu. 

  • 8 e locul ocupat de Petrolul Ploieşti la finalul sezonului regulat al Superligii, cu 36 de puncte. 

Afla mai multe despre: marian copilupetrolul ploiesticfr clujmarian copilu actionar petrolul ploiesti 

viewscnt
Articole similare