Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Toţi s-au întrebat de ce Haaland a fost schimbat, iar Guardiola a oferit motivul fabulos după Manchester City - Leipzig: "Dacă reuşea asta la 22 de ani, viaţa lui ar fi fost plictisitoare"

Toţi s-au întrebat de ce Haaland a fost schimbat, iar Guardiola a oferit motivul fabulos după Manchester City - Leipzig: "Dacă reuşea asta la 22 de ani, viaţa lui ar fi fost plictisitoare"
Comentarii

Antrenorul echipei Manchester City, Pep Guardiola, a declarat că Erling Haaland ar fi avut de acum încolo o viaţă plictisitoare dacă deja ar fi reuşit un dublu hattrick în Liga Campionilor.

Guardiola: "Dacă Haaland ar fi reuşit un dublu hattrick la 22 sau 23 de ani, viaţa lui de după ar fi fost plictisitoare"

Haaland a fost schimbat în minutul 63, iar jurnaliştii prezenţi în faţa lui Guardiola n-au putut rata momentul şi l-au întrebat pe antrenorul spaniol care a fost motivul mutării. 

“Dacă ar fi reuşit un dublu hattrick la la 22 sau 23 de ani, viaţa lui de după ar fi fost plictisitoare. Acum are o ţintă de atins în viitor. Aici şi oriunde. De aceea l-am înlocuit. Astăzi a înscris cinci goluri, dar cred că a avut 30 sau 35 de contacte cu mingea. Asta vrem.

Am sentimentul că atunci când eşti implicat ofensiv şi defensiv, atunci când mingea vine la tine ai mai multă precizie. El poate asta, dar este dificil să înscrii dacă nu atingi mingea 40 sau 50 de minute. Uneori este vina lui. Nu se mişcă. De exemplu, la Crystal Palace i-am spus: ‘Nu ai jucat bine azi’. Însă în alte zile este vina noastră”, a afirmat Guardiola, potrivit skysports.com.

Formaţia Manchester City a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 7-0, echipa RB Leipzig, şi s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Atacantul norvegian Erling Haaland a intrat în istoria Ligii, devenind al treilea jucător care marchează de cinci ori, după Lionel Messi şi Luiz Adriano.

Haaland, care a jucat până în minutul 63, a marcat în minutele 22 (penalti), 24, 45+2, 53 şi 58, celălalte goluri fiind înscrise de Gundogan (49) şi De Bruyne (90+2).

Afla mai multe despre: pep guardiolahaalandmanchester city - leipzig 7-0liga campionilor 

viewscnt
Articole similare