You are here:

Liverpool scrie istorie. A devenit rimul club din Premier League într-un top important. Cum a contribuit plecarea lui Jurgen Klopp

Liverpool scrie istorie. A devenit rimul club din Premier League într-un top important. Cum a contribuit plecarea lui Jurgen Klopp

Liverpool

Comentarii

Liverpool a reuşit o performanţă inedită pentru fotbalul englez. A devenit primul club din Premier League cu 10 milioane de abonaţi pe YouTube.

Liverpool, clubul unic din Premier League. Klopp a contribuit din plin

Liverpool a devenit primul club din Premier League care a ajuns la 10 milioane de abonaţi pe YouTube, datorită poveştilor unice şi a informaţiilor creative din culise pe care le oferă în mod constant suporterilor, informează site-ul oficial al grupării engleze.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Pentru faptul că a devenit principalul creator de conţinut din campionatul englez, Liverpool a primit premiul Diamond Play Button pentru canalul său oficial de YouTube, care a fost prezentat de Ibrahima Konate şi de căpitanul Virgil van Dijk.

Videoclipul de pe canalul FC Liverpool cel mai vizionat până acum a atins 46 de milioane de vizualizări, iar de la lansarea canalului în 2005, conţinutul său a fost vizionat de peste 2,7 miliarde de ori.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Ultimul meci al lui Jurgen Klopp la conducerea echipei a contribuit la trecerea pragului de 10 milioane de abonaţi. Ultimul discurs al tehnicianului neamţ adresat jucătorilor după meci a ajuns la peste 1,5 milioane de vizualizări.

Afla mai multe despre: liverpoolpremier leaguejurgen klopp 

viewscnt
Articole similare