Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Este absolut minunat". Emoţionat până la lacrimi, Jürgen Klopp a citit scrisori de la fanii lui Liverpool

VIDEO | "Este absolut minunat". Emoţionat până la lacrimi, Jürgen Klopp a citit scrisori de la fanii lui Liverpool

Liverpool

Comentarii

Jurgen Klopp (56 de ani) a părăsit-o pe Liverpool după nouă ani, iar fanii nu au uitat de toate momentele petrecute de managerul german la echipa de pe Anfield Road.

Cu greu se poate ceva mai emoţionant decât asta. Klopp, în lacrimi când a citit mesajele fanilor

Înainte de plecarea sa de la Liverpool, tehnicianul Jurgen Klopp şi-a rezervat timp pentru a citi în biroul său mai multe scrisori şi a deschide cadouri de la suporteri. Imaginile emoţionante au fost postate de Liverpool în social media.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Jurgen Klopp părăseşte Anfield după ce şi-a scris numele în cărţile de istorie în decursul celor nouă ani la conducerea tehnică a celor de la Liverpool.

Pe teren, el a adus succese imense sub formă de trofee, în timp ce în afara lui, impactul său pentru mulţi dintre cei de la Liverpool, atât din apropiere, cât şi din depărtare, a fost incomensurabil, notează FC Liverpool pe site-ul oficial.

De la poveştile legate de sănătate până la influenţa sa asupra numelui "Jurgen" şi multe altele, Klopp a citit câteva dintre mesajele pe care le-a primit de la anunţul plecării sale.

“Îmi cer scuze dacă răspund la unu la sută din toate scrisorile şi e-mail-urile primite în ultima lună sau două. Ar trebui să stau aici până în 2028. Aşa că îmi pare rău, nu pot face asta. Am încercat să citesc aproape totul”, afirmă Klopp.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

După ce a citit câteva mesaje emoţionante, Jurgen Klopp le-a mulţumit tuturor celor care i-au scris: “Vă mulţumesc de o mie de ori sau mai mult, din tot sufletul, pentru că v-aţi făcut timp ca să îmi scrieţi. Nu vă voi uita niciodată pe voi toţi, sunteţi superspeciali. Nu ai dezamăgit niciodată, sunteţi oameni speciali. Mulţumesc foarte mult. Sunt mândru că sunt parte a acestei familii. Mulţumesc. Ne vedem”.

Afla mai multe despre: jurgen kloppliverpoolpremier league 

viewscnt
Articole similare