Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liviu Ciobotariu, lecţie de fair-play: ”Felicit Sepsi că a câştigat trofeul”. ”Săgeţi” către FCSB: ”Şi-au ascuns neputinţa”

Liviu Ciobotariu, lecţie de fair-play: ”Felicit Sepsi că a câştigat trofeul”. ”Săgeţi” către FCSB: ”Şi-au ascuns neputinţa”

Fotbal intern

Comentarii

Liviu Ciobotariu a vorbit după eşecul suferit în finala Cupei României, dar a comentat şi reacţiile apărute după remiza dintre FC Voluntari şi FCSB, din campionat.

Liviu Ciobotariu, lecţie de fair-play: ”Felicit Sepsi că a câştigat trofeul”. ”Săgeţi” către FCSB: ”Şi-au ascuns neputinţa”

FC Voluntari a pierdut finala Cupei României. Ilfovenii au fost învinşi de Sepsi, scor 1-2.

La finalul meciului din Giuleşti, Liviu Ciobotariu a fost trist pentru rezultatul final din ultimul act al Cupei Românie, dar s-a arătat mulţumit de parcursul din acest sezon al elevilor săi.

De asemenea, antrenorul formaţiei din Voluntari a răspuns ca urmare a criticilor apărute după remiza cu FCSB, scor 2-2, una care a încurcat decisiv calculele roş-albaştrilor de a triumfa în Liga 1, trofeu adjudecat în cele din urmă de CFR Cluj.

”O seară tristă, e clar. Jocul l-am pierdut în prima repriză, unde am început foarte prost, am şi luat două goluri. După care, a doua repriză am încercat să punem presiune, ne-am creat ocazii, însă golul a venit prea târziu şi cred că la mijlocul terenului nu am stat bine deloc. 

Nu am fost atenţi, nu am fost agresivi, am ieşit târziu pe şutul lui Ştefănescu, pe care vreau să îl felicit pentru execuţie şi pe cei de la Sepsi că au câştigat un trofeul.

Eu sunt mândru de jucătorii mei, de parcursul de până acum, chiar dacă am piardut finala. Nu am mare lucru să le reproşez, doar faptul că în prima repriză am stat largi, le-am permis să paseze între linii şi acolo cred că am pierdut jocul. 

Atât am putut azi, e clar că e frustrare, dar până la urmă i-am felicitat pe adversari, am aşteptat să ia Cupa.

Ce a spus Tamaş are dreptate. În sezonul acesta a fost încărcat şi emoţional şi fizic, unde am folosit aceeaşi echipă tot sezonul şi e clar că avem jucători cu experienţă, dar şi cu vârsta care nu îţi permite să te refaci repede după efortul fizic. 

Interesant este că cei de la FCSB şi-au ascuns neputinţa şi au aruncat cu noroi în noi. Eu aşa văd, dar e problema lor. Nu vreau să comentez pentru că nu are rost. Eu cred că în loc să îşi pregăteasca jocul cu Voluntari, ei şi-au pregătit meciul cu CFR. Acolo cred că au greşit. 

Pentru ce să fiu afectat, că mi-am apărat şansele corect? Într-o ţară civilizată, lucrul acesta se apreciază. Nu vad unde este problema. 

Încă nu am semnat prelungirea, urmează să vorbesc cu conducerea. 

În momentul de faţă, trebuie să mă reculeg puţin, că sunt puţin zdruncinat şi mâine o să mă gândesc, o să discut. Mai avem o etapaăde jucat, e foarte important să arătăm bine la Piteşti ca să prindem locul patru”, a declarat Liviu Ciobotariu, după meci.

Afla mai multe despre: liviu ciobotariuvoluntari 

viewscnt
Articole similare