Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Liviu Ciobotariu după ce a încurcat-o decisiv pe FCSB: ”Voluntari a jucat tot timpul aşa”

Reacţia lui Liviu Ciobotariu după ce a încurcat-o decisiv pe FCSB: ”Voluntari a jucat tot timpul aşa”

FC Voluntari

Comentarii

Liviu Ciobotariu a vorbit la finalul meciului care a produs un ”ocean” de lacrimi în tabăra celor de la FCSB.

Cu o etapă înainte de finalul sezonului, ilfovenii au încurcat-o decisiv pe FCSB în lupta la titlu, iar titlul este la un singur pas de CFR Cluj, care nu trebuie decât să câştige duelul cu Universitatea Craiova, de pe teren propriu.

Reacţia lui Liviu Ciobotariu după ce a încurcat-o decisiv pe FCSB: ”Voluntari a jucat tot timpul aşa”

La finalul meciului de pe Arena Naţională, Liviu Ciobotariu şi-a lăudat jucătorii şi a subliniat faptul că echipa sa a jucat cu atitudine în toate meciurile din play-off, mai puţin la înfrângerea din tur cu FCSB, scor 0-4.

De asemenea, antrenorul celor de la Voluntari îşi face griji cu privire la Gabi Tamaş şi Ulrich Meleke, cei doi fundaşi centrali care au fost schimbaţi în prima repriză din cauza unor probleme medicale.

Sezonul nu s-a încheiat pentru Liviu Ciobotariu şi elevii săi. Voluntari este calficată în finala Cupei României, contra celor de la Sepsi. Meciul va avea loc joi, 19.05, de la ora 20:30.

”Am întâlnit o echipă cu posesie bună, cu jucători de calitate. Ma bucură faptul ca am marcat două goluri. Cred că am fost inspirat la schimbări, care au adus o schimbare în jocul nostru. Trebuie să ne concentrăm pe ce avem de făcut în continuare.

Poate acum regret că am pierdut doi jucători. Mi-am asumat acest lucru. Intrarea lui Achim a fost bună. E o soluţie cu Sepsi. Aşa a fost să fie. Nu regret nimic. Ne-am dorit un rezultat pozitiv şi am reuşit.

Avem timp de refacere (n.r. Cupa României). Problema se punea dacă jucam la trei zile. În cinci zile am timp la dispoziţie să pregătesc meciul. Voluntari a jucat tot timpul aşa. De fiecare dată când am obţinut puncte, am făcut-o cu atitudine.

În afară de meciul pierdut cu FCSB, am făcut jocuri bune în play-off. Cu CFR am pierdut în minutul 83, dar am jucat de la egal la egal. Fiecare poate să vorbească ce vrea”, a declarat Ciobotariu, după meci.

Afla mai multe despre: liviu ciobotariuvoluntari 

viewscnt
Articole similare