Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liviu Ciobotariu, mesaj pentru conducere: ”Sper să înţeleagă”. Avertisment şi pentru jucători: ”Nu ne va aştepta nimeni cu un covor roşu”

Liviu Ciobotariu, mesaj pentru conducere: ”Sper să înţeleagă”. Avertisment şi pentru jucători: ”Nu ne va aştepta nimeni cu un covor roşu”

FC Voluntari

Comentarii

Liviu Ciobotariu a reacţionat la finalul partidei în care echipa condusă de el, FC Voluntari, a fost învinsă de formaţia FC Botoşani, scor 0-1, în etapa a doua din Superligă. Antrenorul de 51 de ani a precizat că obiectivul ilfovenilor în acest sezon este salvarea de la retrogradare.

După două etape scurse din Superligă, FC Voluntari a obţinut trei puncte. Ilfovenii au câştigat în runda inaugurală, cu Petrolul, scor 1-0.

Însă, după eşecul suferit în etapa a doua, cu FC Botoşani, Liviu Ciobotariu a atras atenţia elevilor săi.

Antrenorul formaţiei ilfovene a subliniat faptul că jucătorii nu mai trebuie să trăiască din amintirea sezonului trecut, atunci când au încheiat pe poziţia a patra şi s-au calificat în finala Cupei.

Liviu Ciobotariu a precizat că în actuala stagiune vrea doar să nu aibă emoţii cu privire la salvarea de la retrogradare.

”Am primit gol pe fază fixă. Nu aveam voie să primim acel gol pentru că avem talie. Suntem o echipă puternică la faze fixe, atât defensiv, cât şi ofensiv.

Obiectivul nostru este acela de a ne menţine în prima ligă, realist vorbind. Ce a fost anul trecut a trecut, asta le-am spus şi jucătorilor. Nu putem să trăim din amintiri, cu gândul că anul trecut am terminat pe patru şi am jucat finala Cupei.

Nu ne va aştepta nimeni cu un covor roşu şi cu buchete de flori pentru că am terminat sus în sezonul trecut. Sper să înţeleagă şi conducerea.

Eu îmi doresc să terminăm pe un loc care să ne ofere liniştea primei ligi. Acesta e obiectivul realist”, a declarat Liviu Ciobotariu, după meci.

Afla mai multe despre: voluntariliviu ciobotariu 

viewscnt
Articole similare