Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liviu Ciobotariu, supărat chiar dacă FC Voluntari rămâne neînvinsă în play-out: ”Rezultatul nu mă mulţumeşte”

Liviu Ciobotariu, supărat chiar dacă FC Voluntari rămâne neînvinsă în play-out: ”Rezultatul nu mă mulţumeşte”

FC Voluntari

Comentarii

Antrenorul formaţiei FC Voluntari, Liviu Ciobotariu (52 de ani), a tras concluziile după remiza dintre echipa sa şi UTA Arad.

FC Voluntari şi UTA Arad au încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul din etapa a treia din play-out-ul Superligii.

Ubbink a deschis scorul în minutul 9, când mingea respinsă de un apărător al ilfovenilor s-a lovit de el şi a intrat în poartă. 

În minutul 21 au egalat gazdele, prin Marcelo Lopes, care a înscris cu o lovitură de cap. 

A urmat un gol înscris de Adam Nemec, în minutul 28, dar după opt minute de discuţii şi consultări cu sistemul VAR, arbitrul Marcel Bîrsan a anulat golul pentru ofsaid la Aliji şi meciul s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

Concluziile lui Liviu Ciobotariu, după FC Voluntari - UTA Arad 1-1 ”Rezultatul nu mă mulţumeşte”

La finalul partidei, Liviu Ciobotariu a reacţionat şi s-a arătat nemulţumit de rezultat, chiar dacă a explicat că acesta reflectă realitatea din teren.

"Un joc echilibrat, rezultatul echitabil. Poate doar la raportul ocaziilor clare de gol noi am stat mai bine. A fost un joc greu, am întâlnit o echipă puternică, agresivă, bine organizată. La lucruri pozitive aş trece faptul că am revenit pe tabelă.

Echipa a jucat, numai că am ratat mult şi de asta sunt puţin supărat. Ne-au închis bine, nu prea am avut spaţii. Am încercat să venim cu centrări, asta a fost strategia noastră. Rezultatul nu mă mulţumeşte.

Mergem înainte, lupta este strânsă. E un play-out foarte echilibrat, nu vor fi meciuri spectaculoase, cu 4-5 goluri, fiindcă toată lumea caută punctele. Rezultatul primează", a declarat Ciobotariu, după meci.

Afla mai multe despre: liviu ciobotariuvoluntari 

viewscnt
Articole similare