Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Locuitorii din Crimeea au cu totul altă opinie despre războiul declanşat de Rusia în Ucraina. Ce s-a întâmplat când soţia lui Usyk le-a explicat cum stau lucrurile

Locuitorii din Crimeea au cu totul altă opinie despre războiul declanşat de Rusia în Ucraina. Ce s-a întâmplat când soţia lui Usyk le-a explicat cum stau lucrurilegalerie foto

Box

Comentarii

Ekaterina Usyk, soţia pugilistului Oleksandr Usyk - campion mondial la categoria grea - a povestit cum rudele sale venite în vizită din Crimeea au rămas şocate de ceea ce fac, de fapt, ruşii.

În prima parte a războiului din Ucraina, Oleksandr Usyk - campion mondial la categoria grea - a sprijinit energic trupele armatei Ucrainei.

Însă pugilistul în vârstă de 35 de ani a fost nevoit să plece din Ucraina, împreună cu familia sa, pentru a pregăti revanşa cu Anthony Joshua, meci programat în luna iunie, în Arabia Saudită.

Cei doi au luptat şi în septembrie 2021, când Usyk a reuşit să-l deposedeze pe Joshua de centurile WBA, IBF şi WBO.

Reacţia rudelor lui Usyk care au venit în vizită din Crimeea: ”Au fost şocate”

La locuinţă soţilor Oleksandr şi Ekaterina Usyk au sosit au multe rude pe care cei doi le au în Crimeea, teritoriu anexat de ruşi încă din 2014.

Ulterior, după izbucnirea războiului, din motive de siguranţă, rudele au rămas la ei. Ekaterina Usyk povesteşte că acestea au rămas efectiv şocate după ce Rusia a atacat Ucraina.

Soţia lui Oleksandr Usyk povesteşte cum locuitorii din Crimeea sunt supuşi unei propagande agresive a Moscovei şi aceştia cred în continuare că Vladimir Putin a ordonat doar ”o operaţiune specială de denazificare şi dezarmare”.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU EKATERINA USYK!

Însă, după ce au avut acces la informaţii reale, rudele familiei Usyk au rămas efectiv şocate de ceea ce fac soldaţii ruşi în Ucraina:

”Voi spune sincer că, mulţumesc lui Dumnezeu, rudele mele, părinţii mei, fratele meu, naşii mei au sosit la noi pe 23 februarie, de ziua copilului meu. Au rămas la noi. Acestor oameni nu le venea deloc să creadă că se întâmplă asta.

Pentru că, indiferent cum, trăind în Crimeea, propaganda se revarsă în urechile lor. Afişează ştiri 24 de ore din 27, 7 zile din 7, oamenii le urmăresc. Oamenii, de fapt, le privesc.

Eu însămi nu m-am uitat la nicio ştire de 8 ani. Anul 2014, Maidanul, mi-a fost suficient, eram doar sub stres. Pe vremea aceea locuiam în Crimeea şi mi se părea că Ucraina este doar pământ pârjolit. Aşa a transmis presa rusă despre situaţia de pe Maidan.

Când am ajuns în Ucraina mi-am dat seama că totul este mult mai simplu, iar oamenilor li se spun mincinuni. Rudele mele au rămas puţin uluite. Nu atât de puţin... Erau în stare de şoc. Acum sunt cu noi, încă nu s-au întors în Crimeea.

Sunt şocaţi de ce să spună prietenilor noştri din Crimeea. Am încercat să demonstrez, am înregistrat nişte videoclipuri. Crimeea, aşa cum e, a trăit atâţia ani alături de Ucraina”, a declarat Ekaterina Usyk, potrivit Sport.ua.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: usyk 

viewscnt
Articole similare