Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Ce au descoperit ucrainenii asupra unui militar rus ucis. Inclusiv casa lui Oleksandr Usyk a fost jefuită

FOTO | Ce au descoperit ucrainenii asupra unui militar rus ucis. Inclusiv casa lui Oleksandr Usyk a fost jefuităgalerie foto

Special

Comentarii

Un militar rus ucis în Ucraina avea asupra sa bani şi mai multe obiecte de valoare.

Militarii ruşi au fost acuzaţi în repetate rânduri că jefuiesc locuinţele ucrainenlor din zonele pe care armata Rusiei le controlează, dar şi supermarketuri sau benzinării.

De la începutul invaziei, pe internat au circulat mai multe clipuri în care soldaţii ruşi sunt surprinşi în timp ce jefuiesc mai ales magazine.

Ce avea asupra sa un militar rus ucis în războiul din Ucraina

Armata Rusiei a provocat până acum multe tragedii în Ucraina. Militarii ruşi au fost acuzaţi de uciderea civililor, de violuri, dar şi de jafuri în zonele pe care au reuşit să le ocupe.

Două imagini postate de reţeaua Nexta, pe contul oficial de Twitter, confirmă acuzaţiile lansate de ucraineni.

Asupra unui soldat rus ucis în războiul din Ucraina s-au găsit bani - dolari şi lire sterline - dar şi o cantitate importante de bijuterii. Cel mai probabil, militarul rus şi-a însuşit banii şi bijuteriile în urma unor jafuri în casele din zonele pe care le-au ocupat.

CLICK PENTRU GALERIE FOTO!

Inclusiv casa lui Oleksandr Usyk a fost ocupată de ruşi

Oleksandr Usyk este deţinător al centurilor WBA, IBF şi WBO - pe care le-a câştigat în urma duelului cu Anthony Joshua, în septembrie 2021. În vârstă de 35 de ani, Usyk s-a înrolat în armata Ucrainei imediat după ce Rusia a declanşat invazia.

Ulterior, el a plecat din Ucraina pentru a pregăti revanşa cu Anthony Joshua, meci care va avea loc în iunie, în Arabia Saudită.

În Ucraina, Oleksandr Usyk şi soţia lui, Ekaterina, locuiau în localitatea Vorzel, aproape de Kiev. Însă Vorzel a fost invadată de armata rusă şi militarii ruşi au ocupat inclusiv casa lui Oleksandr Usyk.

Ekaterina a povestit că soldaţi din armata rusă efectiv s-au stabilit în casa familiei ei:

”Eu sunt bine, familia mea este teafără. Dar este adevărat, militarii ruşi s-au stabilit în casa mea. Nu ştiu dacă vor pleca în curând, dar nu asta e important. Sunt mai interesată de ce se întâmplă cu vecinii mei, oamenii care locuiesc aproape de Vorzel. Trebuie să îi salvăm urgent!

Doar asta contează acum. Doar pentru asta mă rog, sper ca Dumnezeu să le permită să fugă din calea războiului. Pace şi bine tuturor, asta vă doresc. Ucraina înainte de toate”, a povestit Ekaterina Usyk, în urmă cu câteva zile.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: rusia 

viewscnt
Articole similare