Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură de teatru! Messi poate semna cu o sfert-finalistă de Champions League în vară. Cu ce gigant negociază fotbalistul argentinian

Lovitură de teatru! Messi poate semna cu o sfert-finalistă de Champions League în vară. Cu ce gigant negociază fotbalistul argentinian
Comentarii

Lionel Messi poate ajunge la Internazionale Milano, în vara acestui an.

Conform jurnalistului Sergio A. Gonzalez, argentinianul ia în calcul opţiunea de a se transfera la fosta campioană a Italiei, după ce înţelegerea sa cu PSG va expira în această vară. De şapte ori câştigător al Balonului de Aur, Messi mai are doar trei luni de contract cu PSG, iar şansele ca cele două părţi să-şi prelungească înţelegerea sunt minime.

Zanetti, principalul artizan al mutării

Aceeaşi sursă relatează că, vicepreşedintele lui Inter, Javier Zanetti are o relaţie foarte bună cu starul lui PSG. În urmă cu doi ani, recordmenul de prezenţe în tricoul nerazzurrilor a recunoscut că, a discutat cu Messi, după ce ”La Pulga” a plecat de la FC Barcelona, dar mutarea nu s-a putut realiza din cauza problemelor financiare ale clubului de pe Giuseppe Meazza.

În acest an, Internazionale stă mai bine din punct de vedere financiar decât în urmă cu două sezoane, dar problemele preşedintelui Steven Zhang cu statul chinez, ar putea diminua şansele ca Messi să ajungă la Milano.

În vârstă de 35 de ani, Leo Messi este cotat de Transfermarkt la 50.000.000 de euro. În acest sezon, argentinianul a marcat 18 goluri şi a livrat 17 pase decisive, în 32 de partide pentru PSG.

Internazionale Milano se află pe locul trei în Serie A cu 50 de puncte. Gruparea pregătită de Simone Inzaghi se va duela cu Benfica Lisabona, pentru un loc în semifinalele UEFA Champions League. Primul meci va avea loc în Portugalia, pe 11 aprilie, iar returul va avea loc la Milano o săptămână mai târziu.

Afla mai multe despre: messiinter 

viewscnt
Articole similare