You are here:

Lovitură de TOP la FCSB. Becali, dezlănţuit pe piaţa transferurilor: "Am dat 2 milioane de euro. Cred că va reuşi"

Lovitură de TOP la FCSB. Becali, dezlănţuit pe piaţa transferurilor: "Am dat 2 milioane de euro. Cred că va reuşi"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a transferat intens, în ultimii zece ani, de la Farul Constanţa. În urma titlului pierdut chiar în faţa echipei lui Hagi, în stagiunea trecută, patronul FCSB-ului a mai vrut să mai aducă la echipă un jucător din lotul Farului.

Adrian Mazilu este fotbalistul care l-a impresionat pe Gigi Becali, din lotul lui Gheorghe Hagi. Mijlocaşul ofensiv în vârstă de doar 18 ani a avut evoluţii extrem de apreciate în sezonul trecut, iar FCSB a încercat să îl transfere.

Însă mutarea a picat instant, după ce Gheorghe Hagi a cerut trei milioane de euro în schimbul fotbalistului său, latifundiarul din Pipera fiind dispus să plătească cel mult două milioane de euro.

"Nu l-am luat pe Mazilu de la Farul, pentru că nu ştiam dacă funcţionează la mine. Dacă funcţionează doar la Gică?

L-am luat pe Nedelcu, dar nici la Gică nu mai merge acum. Am dat două milioane pe Nedelcu. Mă întreb: <<Dacă nu funcţionează la mine?>>. Mazilu cred că va reuşi, dar îmi e teamă să mai iau de la Gică.

Mazilu era prea scump, nu dădeam trei milioane pe el, dar Gică a luat trei milioane până la urmă" , a declarat Gigi Becali la Prima Sport.

În cele din urmă, Adrian Mazilu a fost cumpărat de Brighton, cu trei milioane de euro. Tânărul mijlocaş ofensiv a rămas sub formă de împrumut la Farul Constanţa şi se va alătura lotului echipei din Premier League în luna ianuarie.

  • 2 goluri şi 1 pasă decisivă a reuşit Adrian Mazilu în cele 12 meciuri jucate pentru Farul Constanţa, în actuala stagiune, în toate competiţiile
  • 1,3 milioane de euro valorează Adrian Mazilu, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbhagi 

viewscnt
Articole similare