Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ovidiu Burcă a găsit ”vinovatul” pentru eşecul cu FCU Craiova: ”Şutul ăla de la distanţă a făcut diferenţa. Nu am făcut un meci rău”

Ovidiu Burcă a găsit ”vinovatul” pentru eşecul cu FCU Craiova: ”Şutul ăla de la distanţă a făcut diferenţa. Nu am făcut un meci rău”

Dinamo București

Comentarii

Antrenorul celor de la Dinamo, Ovidiu Burcă (43 de ani), a tras concluziile după eşecul suferit în faţa celor de la FCU Craiova.

Dinamo a pierdut cu FCU Craiova, scor 0-1, într-un meci din etapa a noua a Superligii României.

Unicul gol al partidei disputate pe Arena Naţională a fost marcat de William Baeten (60).

Bucureştenii au ajuns la cinci înfrângeri în campionat şi se clasează pe locul 12, cu 8 puncte.

Reacţia lui Ovidiu Burcă, după Dinamo - FCU Craiova 0-1: ”Creăm prea puţin, avem prea puţină personalitate”

La finalul meciului, antrenorul echipei Dinamo, Ovidiu Burcă, a recunoscut că este mult mai gru în primul eşalon decât în Liga 2.

”Cred că şutul ăla de la distanţă a făcut diferenţa. Au fost trei contre în acea fază şi de fiecare dată mingea a sărit la ei. Nu spun că a fost ghinion, dar trebuie să ai mai multă agresivitate şi determinare.

Faza aceea a făcut diferenţa. Nu ştiu dacă ar fi trebuit să câştigăm sau nu, dar în niciun caz nu trebuia să pierdem acest meci. Din păcate, trebuie să acceptăm că am pierdut.

Până la urmă, nu contează cum pierzi. E greu, un drum anevoios. Din păcate am pierdut puncte astăzi, trebuie să ne adunăm. Nu există altă reţetă decât multă muncă, disciplină.

E greu să acceptăm că am pierdut astăzi. Nu am făcut un meci rău, am făcut multe lucruri bune, dar pentru a câştiga e nevoie de mai mult. Echipa a căpătat mai multă forţă, stabilitate defensivă, dar prea puţin în faza de atac.

Creăm prea puţin, avem prea puţină personalitate, atacăm prea puţin profunzimea. Trebuie să muncim mai mult, iar până la următorul meci să reglăm aceste lucruri”, a declarat Burcă, după meci.

Afla mai multe despre: dinamoovidiu burcasuperliga 

viewscnt
Articole similare