Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unul dintre jucătorii lui U Cluj, laude pentru Sabău. ”Mi s-a schimbat percepţia despre fotbal. Ştie că avem potenţial”

Unul dintre jucătorii lui U Cluj, laude pentru Sabău. ”Mi s-a schimbat percepţia despre fotbal. Ştie că avem potenţial”

U Cluj

Comentarii

Jucătorul celor de la U Cluj, Bogdan Vătăjelu, a tras concluziile după victoria reuşită pe terenul celor de la UTA Arad şi a avut laude la adresa noului antrenor al clujenilor, Ioan Ovidiu Sabău.

U Cluj a învins-o, în deplasare, pe UTA Arad, scor 1-0, în meciul de debut al etapei a noua din Superligă.

În prima repriză, cele două echipe şi-au împărţit ocaziile mari. Vătăjelu a respins de pe linia porţii la lovitura de cap a lui arădeanului Carp, în minutul 21, iar oaspeţii au avut o bară în minutul 45, la şutul lui Ovidiu Bic. 

În minutul 71, clujenii au deschis scorul prin Daniel Popa, care a urmărit un şut al lui Gabriel Simion, respins de portarul Iacob. 

Elevii lui Sabău au rămas în zece oameni în minutul 80, la cartonaşul roşu primit de George Cîmpanu, însă gazdele nu au putut egala şi U Cluj a reuşit o victorie istorică la Arad.

Concluziile lui Vătăjelu, după UTA Arad - U Cluj 0-1. Laude pentru Sabău

La finalul meciului, Bogdan Vătăjelu a fost mulţumit de jocul echipei şi victoria reuşită şi a evidenţiat modul de lucru al antrenorului Ioan Ovidiu Sabău.

Acesta a preluat-o pe U Cluj după mandatul avut de Toni Petrea.

”Ne bucurăm de această victorie, a fost extrem de muncită şi chiar ne bucurăm. Cred că se vede o îmbunătăţire. Era foarte important ca astăzi să nu primim gol.

Cred că 75-80 de minute am dominat partida. După ce am rămas în 10 a fost puţin mai greu. Am suferit, am şi avut noroc şi e o victorie de care ne bucurăm, pentru că ne aşteaptă etape extraordinar de grele.

(n.r. despre Sabău) În astea două săptămâni s-au schimbat foarte multe. Poate pare un clişeu, dar vă asigur că aşa este. Nu-l cunoaşteam dinainte şi aveam o altă impresie, dar de când a venit mie mi s-a schimbat percepţia despre fotbal şi despre dânsul.

A schimbat foarte multe, ne dă foarte multă încredere, ştie că suntem jucători cu potenţial şi nu era ăla locul nostru.

(n.r. despre Cîmpanu) El a venit relaxat aici, dornic să arate că este un jucător bun. Clar, când nu joci foarte mult îţi pierzi puţin încrederea. 

Probabil că după 75 de minute de alergat ţi se mai pune puţin ceaţa. Ni se întâmplă tuturor. A luat o decizie pe care sunt sigur că o regretă, dar asta e, va trece peste, vor veni alţii care să-l înlocuiască.

Urmează meciuri foarte grele, nu ce am avut până acum. Victoria de astăzi e un punct de plecare pentru moralul nostru, o victorie pe care să construim”, a declarat Vătăjelu, după meci.

În clasament, U Cluj este pe locul 7, cu 10 puncte, după nouă etape scurse din Superliga României.

Afla mai multe despre: u clujbogdan vatajeluioan ovidiu sabau 

viewscnt
Articole similare