adplus-dvertising
You are here:

Lovitură marca Jurgen Klopp! Liverpool i-a prelungit contractul celui mai tânăr căpitan din istoria clubului | VIDEO

Lovitură marca Jurgen Klopp! Liverpool i-a prelungit contractul celui mai tânăr căpitan din istoria clubului | VIDEO

Liverpool

Comentarii

Liverpool este unul dintre cele mai importante cluburi din fotbalul englez şi nu numai. Mulţi jucători legendari au îmbrăcat de-a lungul timpului tricoul ”cormoranilor”, dar numai unii dintre ei se pot lăuda şi cu nişte recorduri unice în istoria clubului de pe Anfield Road.

Jurgen Klopp a devenit managerul celor de la Liverpool în luna octombrie a anului 2015. 

De atunci, după mai mulţi ani petrecuţi în anonimat, legendarul club de pe Anfield Road a urcat pe culmile succesului.

Tehnicianul german a fost responsabil cu readucerea lui Liverpool printre ”cei mari”. A adus titlul în Premier League după mai bine de 30 de ani de aşteptare pe Anfield Road, a câştigat UEFA Champions League în 2019. 

Totodată, a mai dus clubul în alte două finale din Champions League (2018 şi 2022), dar şi în una de Europa League (2016).

Liverpool i-a prelungit contractul celui mai tânăr căpitan din istoria clubului | VIDEO

Dar asta nu e tot. A debutat mai mulţi tineri jucători din academie, care sunt gata să scrie şi ei istorie pentru Liverpool exact ca idolii lor.

Unul dintre ei este şi Curtis Jones, un nume care momentan nu reprezintă mare lucru în fotbalul englez sau european, dar poate ajunge să fie cunoscut datorită încrederii de care benficiază din partea lui Klopp.

Curtis Jones este un mijlocaş central în vârstă de 21 de ani şi activează la clubul din Liverpool încă de la nouă ani.

A fost promovat la echipa mare odată cu sezonul 2020-2021, deşi debutul l-a avut în ianuarie 2019, cu câteva zile înainte de a împlini 18 ani.

Totuşi, deşi este abia la începutul aventurii sale la formaţia de pe Anfield Road, Curtis Jones a stabilit deja un record istoric pentru club.

Acesta a devenit cel mai tânăr câpitan din istoria lui Liverpool. Momentul a avut loc februarie 2020, la vârsta de 19 ani şi cinci zile, într-un meci din turul al patrulea din FA Cup.

În actualul sezon, Curtis Jones a bifat patru prezenţe în Premier League şi două în Champions League. 

Prestaţiile de până acum i-au convins pe Jurgen Klopp şi pe şefii lui Liverpool să-i acorde un nou contract.

Astfel, mijlocaşul central va rămâne pe Anfield Road cel puţin până în vara anului 2027.

“Sunt extrem de încântat. A fost uşor să iau o decizie în privinţa prelungirii. Este clubul copilăriei mele, am susţinut această echipă toată viaţa, aşa că sunt fericit şi abia aştept să văd ce îmi rezervă viitorul”, a declarat fotbalistul, după ce a semnat contractul.

viewscnt
Articole similare