Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Manchester United îl dă în judecată pe Ronaldo. Câţi bani riscă să piardă starul portughez după declaraţiile făcute în presa britanică

Manchester United îl dă în judecată pe Ronaldo. Câţi bani riscă să piardă starul portughez după declaraţiile făcute în presa britanică

Cristiano Ronaldo

Comentarii

Clubul Manchester United a angajat avocaţi pentru a-l da în judecată pe Cristiano Ronaldo pentru încălcarea contractului, după declaraţiile făcute de fotbalist într-un interviu recent, informează The Guardian.

Jurnalul notează că Ronaldo sigur nu va mai juca pentru United şi că jucătorului i s-ar fi cerut să nu revină la baza de pregătire după Cupa Mondială din Qatar.

Clubul nu a oferit niciun detaliu cu privire la măsurile luate în cazul lui Ronaldo. Conform jurnaliştilor britanici, Manchester United vizează rezilierea contractului cu starul portughez, care poate pierde aproximativ 18 milioane de euro.

“Manchester United a iniţiat în această dimineaţă paşii adecvaţi ca răspuns după interviul recent acordat de Cristiano Ronaldo presei. Nu vom face comentarii suplimentare până la finalizarea acestui proces”, a precizat Manchester United într-un comunicat dat publicităţii vineri.

Într-un interviu acordat lui Piers Morgan, la Talk TV, Ronaldo a declarat, între altele, că s-a simţit trădat la Manchester United, că proprietarilor nu le pasă de club, că managerul Erik ten Hag nu îl respectă şi că oficialii clubului nu au arătat compasiune atunci când, în aprilie, fotbalistului i-a murit la naştere unul dintre gemeni.

Afla mai multe despre: ronaldo 

viewscnt
Articole similare