Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lui Edi Iordănescu aproape că nu-i vine să creadă. Schimbarea majoră de la FCSB la care nu se mai aştepta: "Gigi Becali e informat"

Lui Edi Iordănescu aproape că nu-i vine să creadă. Schimbarea majoră de la FCSB la care nu se mai aştepta: "Gigi Becali e informat"

FCSB

Comentarii

FCSB a obţinut mai mult decât cele trei puncte după victoria cu Dinamo Bucureşti, 6-0. În aceeaşi măsură, a fost o victorie de moral şi încă un episod care l-a convins pe Gigi Becali că a dat echipa pe mâini bune. Edi Iordănescu a oferit detalii din interior despre ce a găsit în club, dar şi cum decurge relaţia cu finanţatorul clubului din Berceni.

În acest start de sezon, omul de afaceri a decis să facă un pas în spate, să nu se mai implice în deciziile luate la echipă şi să-l lase pe Edward Iordănescu să aibă autonomie asupra lotului, o schimbare majoră în relaţia finanţatorul - antrenor, faţă de ultimii ani.

În ciuda unei remize cu Sepsi, 1-1, şi a înfrângerii cu CFR Cluj, 1-4, primul rezultat important, pentru ce construieşte antrenorul, a venit în derby-ul cu rivalii din "Ştefan cel Mare". 

Schimbare majoră pentru Edi Iordănescu odată cu venirea la FCSB: "Eu nu sunt obişnuit"

După ce a făcut-o campioană pe CFR Cluj în sezonul trecut, fiul fostului selecţioner a făcut pasul la FCSB, unde a recunoscut că a fost surprins de modul în care e gestionat clubul. 

Obişnuit cu probleme financiare şi resurse mai puţine, care l-au afectat la cluburile din trecut, Edi Iordănescu a găsit la FCSB locul potrivit pentru a face performanţă. De asemenea, prin ultima declaraţie oferită a reconfirmat pactul dintre el şi finanţator! Gigi Becali a renunţat, pentru moment, la vechile obiceiuri. 

"Avem un patron... Subliniez faptul că susţine necondiţionat echipa. E un proiect în care condiţiile sunt bune, salariile sunt la zi. Eu, personal, nu sunt obişnuit. Sunt învăţat cu datorii mereu, către mine şi către echipele antrenate. Din fericire, lucrurile aici sunt extraordinare. Dacă avem liniştea să lucrăm, trebuie să oferim rezultate", a declarat Edi Iordănescu pentru contul de YouTube AntenaSport.  

Gigi Becali nu a fost izolat de viaţa echipei, după ce s-a implicat activ în sezoanele trecute. Mai mult, antrenorul este cel care insistă ca omul de afaceri să fie informat, mai ales că apreciază sprijinul şi încrederea care îi sunt acordate. 

"S-a schimbat un lucru, faptul că am susţinerea necondiţionată a patronului şi înţelegerea patronului. S-a ţinut de cuvânt cu tot ce mi-a promis. E la curent cu tot ce se întâmplă la echipă, eu mă asigur să fie informat. O fac direct, personal, sau prin MM, care e implicat la echipă, e mereu lângă echipă. I-am spus că vreau ca patronul să fie informat cu tot ce se întâmplă la echipă. Încercăm să-l ţinem sufleteşte implicat. Gestionează clubul de mulţi ani şi putem ieşi învingători dacă muncim împreună", a adăugat antrenorul vicecampioanei. 

După FCSB - Dinamo 6-0, Iordănescu junior a tras câteva concluzii şi a găsit trei motive care l-au bucurat. Inclusiv Gigi Becali a vorbit despre victoria în faţa rivalilor, dar şi despre antrenorul echipei din Berceni. 

Gigi Becali a dat lovitura: ”El este atacantul de care FCSB avea nevoie. Poate marca multe goluri”

Afla mai multe despre: gigi becaliedi iordanescufcsbedi iordanescu fcsbfcsb dinamo 6-0schimbare fcsb 

viewscnt
Articole similare