Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Mă încântă acest jucător, ca Hagi, Maradona. A luminat jocul”. Fotbalistul care a luat Superliga pe sus: ”A pictat pe teren!”

”Mă încântă acest jucător, ca Hagi, Maradona. A luminat jocul”. Fotbalistul care a luat Superliga pe sus: ”A pictat pe teren!”

Superliga

Comentarii

Unul dintre fotbaliştii reveniţi în această vară în campionatul României a luat pe sus Superliga, iar laudele nu încetează să curgă la adresa sa.

Universitatea Craiova a câştigat, în deplasare, cu Poli Iaşi, scor 4-1, într-un meci din etapa a cincea a Superligii.

Alex Mitriţă a fost vedeta oltenilor din nou. Jucătorul în vârstă de 28 de ani a pasat decisiv, cu un exterior fascinant, la golul lui Andrei Ivan, şi şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor, în minutul 90.

Astfel, acesta a ajuns la un gol şi trei assist-uri în primele cinci runde din noul sezon al Superligii României, după revenirea sa la Craiova.

”Mă încântă acest jucător, ca Hagi, Maradona. A luminat jocul”. Fotbalistul Superligii care încântă audienţa: ”A pictat pe teren!”

Florin Răducioiu nu a putut trece peste prestaţia magică a lui Alex Mitriţă, fotbalist de care s-a arătat fascinat.

Fostul mare internaţional român a afirmat despre jucătorul Craiovei că ”a pictat pe teren” şi l-a comparat cu Hagi şi Maradona.

”Mitriţă e senzaţional, a pictat pe teren! A fost inexistent în prima repriză, dar în a doua repriză a fost altceva. E un jucător fantastic. Victoria este 90 la sută datorită lui, datorită a ceea ce a inventat, a ceea ce a făcut cu mingea.

Mă încântă acest jucător, are o biomecanică rapidă, tipică jucătorilor scunzi, ca Hagi, Maradona. Felicitări lui, mi-a plăcut mult de Mitriţă! Craiova a avut multe probleme în atac, dar Mitriţă a luminat jocul”, a declarat Răducioiu, potrivit Prima Sport.

Totuşi, Alex Mitriţă a acuzat anumite probleme medicale şi rămâne de văzut care este situaţia fizică a acestuia.

Afla mai multe despre: craiovaalex mitritasuperligaflorin raducioiu 

viewscnt
Articole similare