Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Mă uitam pe faţa lui Ovidiu”. Ce a remarcat un fost campion al României la antrenorul lui Dinamo: ”Jucătorii nu sunt capabili” | EXCLUSIV

”Mă uitam pe faţa lui Ovidiu”. Ce a remarcat un fost campion al României la antrenorul lui Dinamo: ”Jucătorii nu sunt capabili” | EXCLUSIV
Comentarii

Criza de la Dinamo se adânceşte din ce în ce mai tare, iar Ovidiu Burcă (43 de ani) pare că nu are soluţii pentru a o opri. Recent, ”câinii” nu au putut să treacă de FC Bihor, o echipe din Liga 3.

Dinamo nu a reuşit să câştige nici cu FC Bihor în Cupa României. Meciul s-a încheiat la egalitate, 1-1, iar ”câinii” au ajuns la nouă meciuri consecutive fără victorie.

În partida disputată la Oradea, formaţia bucureşteană a avut de furcă în faţa unei echipe din Liga a treia, dar a deschis scorul în minutul 48. 

Ahmed Bani a executat o lovitură liberă, balonul a lovit bara şi Ricardo Grigore a trimis în plasă. 

Orădenii au egalat în minutul 82, prin Andrei Alexandru Popa, care a reluat din voleu, după o gafă a lui Ricardo Grigore.

La finalul meciului, Ovidiu Burcă a tras nişte concluzii extrem de dure, deoarece se aştepta ca echipa sa să câştige jocul cu bihorenii.

”Eu cred că ar face mai rău”

Cristi Pulhac, fost campion al României cu Dinamo (2007), a observat o schimbare în discursul antrenorului de 43 de ani, anume faptul că nici acesta nu mai pare aşa de încrezător că poate remedia situaţia.

În clasamentul Superligii, Dinamo este pe locul 15 din 16, cu doar 10 puncte acumulate în 14 etape scurse.

”(n.r. ţi se pare că Dinamo progresează sau regresează?) Mie mi se pare că merge din ce în ce mai prost. Mă uitam pe faţa lui Ovidiu (n.r. Burcă) şi speranţa pare pierdută. Dacă înainte îl vedeam mai încrezător că poate să redreseze corabia, acum mi se pare că e capăt de linie.

(n.r. dacă înlocuirea antrenorului ar fi o variantă) Eu cred că ar face mai rău pentru că jucătorii nu sunt capabili de a lucra cu un alt antrenor. Trebuie să fii şi capabil, trebuie să înţelegi chestia asta de schimbare a antrenorului.

În momentul când schimbi un antrenor ori îţi dă un zvâc ţie de a demonstra, ori te pune mai rău în pământ şi nu văd să aibă capacitatea asta că schimbarea antrenorului să fie benefică. Ăsta a fost lotul, ei sunt mulţumiţi cu Ovidiu Burcă”, a declarat Pulhac, la Orange Sport.

Următoarele meciuri pentru Dinamo sunt: UTA Arad (d), Universitatea Craiova (d), FCSB (a), Sepsi (d), în campionat, şi Oţelul (a), în Cupa României.

Afla mai multe despre: dinamocristi pulhacovidiu burca 

viewscnt
Articole similare