Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Măldărăşanu, despre transferul lui Baba Alhassan: ”Va face faţă. S-ar completa la mijlocul terenului cu Olaru”

Măldărăşanu, despre transferul lui Baba Alhassan: ”Va face faţă. S-ar completa la mijlocul terenului cu Olaru”

Hermannstadt​

Comentarii

Antrenorul celor de la FC Hermannstadt, Marius Măldărăşanu (48 de ani), a tras concluziile după victoria cu Universitatea Craiova, în Superligă.

Hermannstadt a învins-o, pe teren propriu, pe Universitatea Craiova, scor 2-1, într-un meci din etapa a 19-a a Superligii.

Învingătorii au marcat prin Iancu ’51 şi Oroian ’62. Pentru olteni a înscris Mitriţă, în minutul 53.

”Chiar dacă e o realitate că suntem în discuţii cu FCSB, va juca şi împotriva lor”

La finalul meciului, Marius Măldărăşanu a făcut analiza jocului echipei sale şi a vorbit despre posibila plecare a lui Baba Alhassan de la Hermannstadt.

”Nu ştiu dacă e sută la sută făcut (n.r. transferul lui Baba Alhassan), ştiu că sunt discuţii şi cu FCSB şi cu Rapid. Va face faţă, este un jucător care s-ar completa la mijlocul terenului cu Olaru.

Baba e un jucător cu personalitate, se pretează ca mijlocaş central, ca inter. Nu sunt subiectiv. El putea pleca de anul trecut, a avut un sezon bun, dar chiar dacă pare matur, e un copil.

A avut o cădere, dar e un jucător care ne ajută. Ne vom baza pe el până la final. Chiar dacă e o realitate că suntem în discuţii cu FCSB, va juca şi împotriva lor.

E un jucător puternic mental, dar e la Hermannstat, are linişte. Au fost momente în care a jucat destul de rău, dar eu îl ţineam în echipă. Conducerea l-a susţinut. Acolo sunt alte cerinţe, altă presiune, depinde de el, dar e destul de bine mental.

Ne trebuie mai mult echilibru. Suntem un club destul de proaspăt înfiinţat, vrem să sărim etapele. Play-off-ul e la nivel de dorinţă. Dacă o vom realiza, ar fi senzaţional, dar ne trebuie mai mult echilibru”, a declarat Măldărăşanu, după meci.

Afla mai multe despre: marius maldarasanuhermannstadtsuperliga 

viewscnt
Articole similare