Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panduru crede că FCSB îl transferă din Superliga pe "noul Lixandru": "Mi s-a părut bun. Ce, te-ar mira?"

Panduru crede că FCSB îl transferă din Superliga pe "noul Lixandru": "Mi s-a părut bun. Ce, te-ar mira?"

FCSB

Comentarii

Expertul Orange Sport, Basarab Panduru, a analizat rolul pe care l-ar putea avea următorul fotbalist pe care Gigi Becali l-ar transfera la FCSB. De asemenea, fostul jucător al Stelei a vorbit şi despre ce ar putea însemna sosirea lui Luis Phelipe.

"E un fel de Lixandru sau un fel de Olaru? Eu îl văd Lixandru". Panduru a analizat transferul plănuit de FCSB

Gigi Becali a dat startul campaniei de transferuri la FCSB, după ce a anunţat că cel puţin trei fotbalişti vor părăsi FCSB, după dezamăgirea trăită cu Oţelul Galaţi. 

Luis Phelipe a semnat cu FCSB, iar Poli Iaşi a încasat 200.000 de euro şi a rămas cu 20% dintr-un transfer ulterior. Totuşi, Gigi Becali este dispus să cumpere în continuare, iar acum îl vizează şi pe mijlocaşul lui Hermannstadt, Baba Alhassan. 

Conform informaţiilor, FCSB ar fi oferit 700.000 de euro pentru Baba Alhassan, iar un prim răspuns a fost dat. 

La Orange Sport, Basarab Panduru a vorbit despre profilul ghanezului de 23 de ani, dar şi unde s-ar potrivi în echipa FCSB

"Probabil că Luis Phelipe e 10-le în 4-2-3-1, ca să joace Şut cu Baba Alhassan. Păi, Olaru, în 4-2-3-1 ce să joace? Joacă în stânga. Joacă Coman vârf... Eu ştiu cum îi bagă? Luis Phelipe poate juca pe toate poziţiile. Baba Alhassan mi se pare că acum un an, doi juca mai bine, începuse foarte bine, până la accidentare. Atunci mi s-a părut bun, era inter atunci, jucau 4-3-3 cu el inter, apărea la finalizare, marca. 4-2-3-1 e acolo, ori inter cu Olaru şi Şut. 

Baba Alhassan e un fel de Lixandru sau un fel de Olaru? Eu îl văd Lixandru, nu mi se pare că are o tehnică aşa... Dacă ar veni la FCSB şi din mijlocaş, închizător, inter să-l tragi fundaş central că ţi se pare ţie că ştie fotbal şi că zici că e mai înalt, nu m-ar mira. Ce, te-ar mira? Pe Lixandru cum l-a făcut fundaş, nu tot la fel? Era mijlocaş. <<Tu ştii să ieşi cu mingea la picior, ia să te bag>>. 

Se termină fotbalul la un moment dat când nu ai sânge în tine să joci fotbal, când ţi-e frică", a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport. 

  • 18 meciuri şi 2 goluri sunt cifrele lui Baba Alhassan la Hermannstadt, în acest sezon. 

Afla mai multe despre: basarab pandurubaba alhassanluis phelipetransferuri fcsbtransfer gigi becali fcsb 

viewscnt
Articole similare