Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Manchester United, remiză în amicalul cu Aston Villa. Erik ten Hag, reacţie nervoasă: ”Nu este posibil să conduci cu 2-0 şi să arunci totul la coşul de gunoi”

Manchester United, remiză în amicalul cu Aston Villa. Erik ten Hag, reacţie nervoasă: ”Nu este posibil să conduci cu 2-0 şi să arunci totul la coşul de gunoi”

Manchester United

Comentarii

Manchester United a remizat în amicalul cu Aston Villa, iar Erik ten Hag a reacţionat nervos la final.

Manchester United a jucat, sâmbătă, la Perth, în Australia, ultimul său meci din turneul în Asia şi Australia, adversară fiindu-i o altă echipă din Premier League, Aston Villa. Partida s-a terminat la egalitate, scor 2-2.

În prima repriză, Manchester United a dominat şi a înscris de două ori, prin Jadon Sancho ('25), aflat la al treilea său gol în patru meciuri, şi prin autogolul lui Matty Cash ('42).

Villa a marcat imediat după pauză, prin Leon Bailey, în minutul 49, pentru ca fundaşul Calum Chambers să înscrie în al treilea minut al prelungirilor golul egalizator.

S-a încheiat 2-2, iar managerul lui Manchester United, Erik ten Hag, a fost supărat la conferinţa de presă de după meci.

”Nu este posibil să conduci cu 2-0 şi să arunci totul la coşul de gunoi. Asta le-am spus şi jucătorilor, în vestiare, este vorba de lipsă de concentrare inacceptabilă. Şi asta nu se mai poate întâmpla.

Poate că băieţii au fost obosiţi, poate că au fost probleme cu terenul şi cu vremea, dar nu trebuie să cutăm scuze pentru că ele nu contează. Important este cum joci!”, a declarat ten Hag.

Afla mai multe despre: manchester unitederik ten hag 

viewscnt
Articole similare