Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Ronaldo a cerut să fie lăsat să plece. De ce vrea portughezul să se despartă de Manchester United

Cristiano Ronaldo a cerut să fie lăsat să plece. De ce vrea portughezul să se despartă de Manchester United
Comentarii

Cristiano Ronaldo a avut un sezon reuşit pe plan individual la revenirea sa la Manchester United, dar gruparea engleză a dezamăgit crunt.

Cristiano Ronaldo a cerut să fie lăsat să plece. Motivul pentru care portughezul vrea să se despartă de Manchester United

Cristiano Ronaldo vrea să părăsescă echipa Manchester United dacă va primi o ofertă mai bună de la o echipă care este în vârful fotbalului european, conform cotidianului englez Daily Mail.

Publicaţia a publicat în versiunea sa online o informaţie ”pe surse” care confirmă faptul că atacantul Cristiano Ronaldo a cerut conducerii clubului Manchester United să îl lase să plece în cazul în care jucătorul ar primi o ofertă financiară satisfăcătoare pentru sezonul viitor.

Atacantul în vârstă de 37 de ani a luat această decizie după ce în ultima perioadă au apărut semnale că Bayern Munchen şi Chelsea Londra ar fi interesate de serviciile sale.

Cristiano Ronaldo îşi doreşte să evolueze anul viitor în Champions League, iar Manchester United nu s-a calificat pentru această competiţie. Portughezul estimează că încă mai poate evolua la cel mai înalt nivel.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldomanchester united 

viewscnt
Articole similare