Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marea problemă pentru jucătorii Craiovei pe ”Oblemenco”, identificată: ”Va fi o nebunie”. Cum poate profita FCSB

Marea problemă pentru jucătorii Craiovei pe ”Oblemenco”, identificată: ”Va fi o nebunie”. Cum poate profita FCSB
Comentarii

Meciul etapei a opta are loc diseară. În Bănie se vor întâlni Universitatea Craiova şi FCSB.

Meciul dintre ocupantele locurilor doi şi trei în campionat se va disputa de la ora 19:30, pe stadionul ”Ion Oblemenco”, unul care se anunţă a fi plin până la refuz.

Diferenţa dintre cele două combatante este de patru puncte în campionat. Iar după victoria la scor a celor de la CFR Cluj cu FC Argeş, ambele formaţii sunt obligate să câştige pentru a rămâne în cursa pentru titlu.

Marea problemă pentru jucătorii Craiovei pe ”Oblemenco”, identificată: ”Va fi o nebunie”. Cum poate profita FCSB

Gabi Balint a vorbit despre acest final incendiar de campionat ce are loc în Liga 1, unul în care sunt implicate trei echipe. Iar toate cele trei contracandidate la titlu au meciuri directe una împotriva celeilate.

Fostul mare atacant a detaliat ce o va aştepta pe FCSB în fieful Craiovei, dar şi care poate fi problema cu care se pot confrunta jucătorii lui Reghecampf în atmosfera de pe ”Oblemenco”.

”Finalul e foarte frumos, îmi place că este aşa. Sigur, pentru noi, daca eram antrenori, eram sigur că Dan Petrescu, sută la sută, m-aş fi declarat nemulţumit, are dreptate din punctul de vedere al antrenorului.

Dar pentru spectacol, pentru tensiunea care ne ţine până în ultimul moment, e bine pentru fotbal, că încă fotbalul românesc mai aduce lume.

Şi stadioanele sunt pline la meciuri. Diseară va fi o nebunie la Craiova şi abia aştept să văd şi eu meciul pentru că e un meci important pentru campionatul României.

Eu am antrenat la Craiova, ştiu care e atmoasfera acolo. Problema Craiovei, şi să vedem dacă o va depăşi diseară, în momentul în care este stadionul plin şi meciul e tensionat şi important cum va fi diseară, în mom acela, jucătorii au nişte slăbiciuni. 

Vedem diseară dacă le vor demonstra din nou. Când e presiunea prea mare e greu să joci acolo, dar când îţi intră la început, te duce publicul, te duce tot meciul.

Păi nu e pentru campionat pentru că se poate încurca CFR acasă cu Craiova etapa viitoare, FCSB să câştige şi din nou vor fi două puncte şi tot ultimul meci va conta”, a declarat Balint.

Afla mai multe despre: balintfcsbcraiova 

viewscnt
Articole similare