Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marea speranţă a lui Dinamo! Cine este tânărul fotbalist care face ravagii în Ştefan cel Mare: ”Are potenţial enorm”

Marea speranţă a lui Dinamo! Cine este tânărul fotbalist care face ravagii în Ştefan cel Mare: ”Are potenţial enorm”

Dinamo București

Comentarii

Într-un sezon tumultuos pentru Dinamo, una dintre singurele părţi bune este că unii copii din academie au avut şansa de a juca la prima echipă.

Odată cu declinul semnificativ al lui Gaz Metan, Dinamo stă mult mai liniştită în lupta cu retrogradarea, dar ”câinii” au tremurat realmente pe parcursul stagiunii.

Spre finalul lui 2021, nimeni nu vedea cum s-ar fi putut salva Dinamo de la retrogradare, dar, acum că lucrurile s-au mai liniştit, ”câinii” pot analiza pozitivele.

Într-un sezon foarte tumultuos pentru Dinamo, mulţi jucători au îmbrăcat tricoul clubului, destul de mulţi dintre ei din propria pepinieră.

Aşadar, graţie interdicţiei la transferuri din debutul stagiunii, mai mulţi juniori au primit şansa de a juca, iar unul dintre aceştia reprezintă un mare câştig pentru ”câini”.

Noua mare speranţă a lui Dinamo este Antonio Borduşanu, un puşti care împlineşte 18 ani de abia în august.

Fotbalistul a marcat deja primul său gol pentru club, în victoria cu Gaz Metan, şi a fost lăudat atât de Flavius Stoican, cât şi de predecesorul său, Mircea Rednic.

Marea speranţă a lui Dinamo

Actualul antrenor al lui Dinamo a vorbit despre Borduşanu înaintea meciului cu Sepsi şi a afirmat că, deşi are un potenţial enorm, are nevoie de timp şi înţelegere pentru a se dezvolta armonios.

Borduşanu este un jucător cu potenţial enorm. Trebuie să fie atent în continuare, pentru că sunt foarte mulţi jucători la noi care au potenţial şi e important să aibă constanţă.

Fără muncă nu va ajunge unde îmi doresc eu, şi el, şi familia lui. Este mult de muncă. Potenţial are.

Nu numai Borduşanu, şi Giafer, şi Creţu, avem jucători care au calităţi, dar este important să aibă continuitate, realizări în teren şi să găsim momentul când ei să fie prezenţi în teren, să nu fie presiunea pe umerii lor foarte mare.

E important ca jucătorii când intră pe teren să încerce să salveze echipa asta de la retrogradare şi nu cred că sunt atât de importanţi banii.

Sunt necesari, dar nu la nivelul acesta. Este important că în momentele grele avem în spate această galerie formidabilă”, a declarat Flavius Stoican.

Afla mai multe despre: antonio borduşanu 

viewscnt
Articole similare