Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marian Iancu îl critică pe Daniel Niculae: ”Ce face? Ongenda e de curtea şcolii”. Ce jucător din Superligă ar fi fost ideal Rapidului

Marian Iancu îl critică pe Daniel Niculae: ”Ce face? Ongenda e de curtea şcolii”. Ce jucător din Superligă ar fi fost ideal Rapidului

Fotbal

Comentarii

Fostul finanţator al celor de la Politehnica Timişoara, Marian Iancu, consideră că Daniel Nicuale a greşit alegând să-l transfere pe Hervin Ongenda la Rapid.

Mijlocaşul ofensiv francez a sosit la Rapid în iarnă, însă nu este 100% pregătit din punct de vedere fizic şi a bifat doar 78 de minute, în trei partide din Superligă.

  • 750.000 de euro este cota de piaţă a lui Hervin Ongenda, conform transfermarkt.de.

Marian Iancu: ”Daniel Niculae ce face?”

Marian Iancu este de părere că Rapidul a greşit în momentul în care a ales să-l transfere pe Hervin Ongenda, dar nu a avut ochi pentru Dan Nistor, de care Universitatea Craiova s-a descotorosit fără prea multe remuşcări.

Dan Nistor a ajuns la Universitatea Cluj şi este om de bază în garnitura lui Ioan Ovidiu Sabău. În opinia lui Marian Iancu, Nistor ar fi fost mult mai util Rapidului decât a fost Ongenda, iar această greşeală i s-ar putea imputa preşedintelui Daniel Niculae.

Craiova îl lasă să plece liber pe Nistor, iar tu nu ai în lot un jucător de fineţea lui. Tu vii numai din linia a doua. Tu nu ai atâta inteligenţă să nu ţi-l iei tu pe Nistor, să ţi-l asiguri câteva luni. Uitaţi ce randament dă Nistor la Universitatea Cluj.

Înseamnă că staff-ul, nu vorbesc de acţionari...Dar Daniel Niculae ce face? Jucătorul ăla venea gratis, era gleznă fină. Ongenda e de curtea şcolii, despre ce vorbim? Jucătorii care driblează de-a latul terenului nu sunt jucători”, a declarat Marian Iancu, conform fanatik.ro.

  • În acest sezon, Dan Nistor a bifat opt meciuri, un gol şi o pasă de gol pentru Universitatea Cluj, în Superligă.
  • Pentru Universitatea Craiova, mijlocaşul a adunat 20 de partidei, două goluri şi două pase decisive în Superligă.

Afla mai multe despre: dan nistorhervin ongendamarian iancu 

viewscnt
Articole similare