Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mario Nicolae recunoaşte că a greşit politica de transferuri. Cum a ajuns Morsay la Dinamo: "N-am avut timp să facem un scouting bun"

Mario Nicolae recunoaşte că a greşit politica de transferuri. Cum a ajuns Morsay la Dinamo: "N-am avut timp să facem un scouting bun"

Dinamo București

Comentarii

Mario Nicolae, team managerul lui Dinamo, a recunoscut că aducerea lui Jonathan Morsay n-a fost cea mai inspirată decizie luată de oficialii clubului.

Mario Nicolae a analizat prestaţiile lui Jonathan Morsay (23 de ani) şi a exlicat motivul pentru care suedezul nu s-a impus până acum la Dinamo.

"Nu am avut timp să facem scouting bun. Nu am putut să ne informăm prea mult despre jucătorii aduşi. Şi era şi problema bugetului. Nu puteai da nici salarii de la 10-15.000 de euro. Şi toată lumea te refuza, toţi spuneau că Dinamo nu plăteşte şi se spun doar minciuni.

Din ţară nu puteai aduce jucători, că nu erau liberi şi nu puteai plăti. Aşa am ajuns la cei patru jucători aduşi.

Morsay e contestat, da... Dar e un timp scurt în care trebuie să iei cât mai multe informaţii. Gane a vorbit cu Mogoş la Chievo şi a luat informaţii despre Morsay, despre viaţa extrasportivă şi despre cum se antrenează. Am primit referinţe bune. Dar e greu să se adapteze, depinde şi cum e primit în vestiar. La nivel profesional nu avem ce să-i reproşăm.

Dar a jucat cu o anumită teamă, presiunea e foarte mare. E singurul aspect care îmi dă teamă, poate că acum nu poate oferi mai mult. Presiunea e foarte mare la Dinamo", a declarat Mario Nicolae pentru GSP.

Morsay a evoulat în 7 paride pentru Dinamo şi nu a reuşit să marcheze sau să ofere vreo pasă de gol. Suedezul este fotbalistul celor de la Chievo şi este cotat la 250.000 de euro, potrivit transfermarkt. Jonathan Morsay va mai rămâne la gruparea din Ştefan cel Mare până în iunie 2021.

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare