Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Croitoru îşi felicită jucătorii după victoria cu Rapid: ”Au fost incredibil de buni”. Mesaj special pentru un fost elev de-al său de la FC Botoşani

Marius Croitoru îşi felicită jucătorii după victoria cu Rapid: ”Au fost incredibil de buni”. Mesaj special pentru un fost elev de-al său de la FC Botoşani

FC U Craiova

Comentarii

Marius Croitoru a reacţionat după victoria obţinută de FC U Craiova în faţa celor de la Rapid.

FC U Craiova a câştigat în faţa formaţiei Rapid, scor 1-0, în etapa a zecea din Superligă.

Craiova a deschis scorul în minutul 55, când Sidibe a înscris din pasa lui Gabi Iancu. Golul a fost anulat pentru ofsaid, dar a fost validat de arbitrul Marian Barbu după consultarea VAR.

Rapid a rămas în zece oameni încă din minutul 29, când Alexandru Ioniţă a primit roşu direct pentru un fault dur la Vlad Achim.

În ultimele zece minute ale meciului, galeria echipei Rapid a provocat incidente în peluza pe care o ocupa. Forţele de ordine au intervenit împrăştiind gaze în sectorul respectiv.

FC U Craiova a întrerupt o serie de patru victorii consecutive a Rapidului, în campionat. Giuleştenii rămân lideri în Superligă, cu 21 de puncte.

La finalul jocului, Marius Croitoru şi-a felicitat elevii pentru prestaţie şi consideră că victoria este pe deplin meritată.

Acesta avut şi un mesaj special pentru unul dintre foştii săi elevi de la FC Botoşani, Alin Şeroni, care trece printr-o gravă problemă personală.

”Felicitările le merită băieţii, au făcut tot ceea ce a fost posibil pentru a câştiga. Nu mă interesează, eram în cabină, e bine că nu au escaladat lucrurile.

Pe lângă gol, am dominat clar meciul şi 11 la 11, şi 11 la 10, am avut ocazii clare, dar puteam primi gol în minutul 80 şi ceva.

Sidibe e un jucător plin de talent, dar îi lipsea constanţa. Nu poţi să fii tânăr, să ai şi constanţă, şi experienţă, şi cifre bune. Nu există.

Toţi jucătorii au fost incredibil de buni, au respectat ceea ce am pregătit. Felicitări pandurilor din Târgu Jiu, au fost alături de noi, ne-au făcut să ne simţim ca acasă.

Bauza a avut două luni de zile de inactivitate, eu zic că a făcut un meci bun, greul abia de acum vine. Scopul nostru nu era de a fi într-o perioadă scurtă pe loc de play-off sau pe primul loc.

Nu, scopul este să fim la final în play-off. Dacă anul trecut s-a intrat cu 46 de puncte, anul acesta se va intra cu mai puţine.

Vreau să-i transmit lui Alin Şeroni, care trece prin momente grele: `Fratele meu, fii tare, sunt alături de tine`”, a transmis Marius Croitoru.

Afla mai multe despre: marius croitorufc u craiova 

viewscnt
Articole similare