Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică, răspuns oficial după ce s-a speculat că va pleca de la Malatya: ”Am purtat o discuţie cu ei”

Marius Şumudică, răspuns oficial după ce s-a speculat că va pleca de la Malatya: ”Am purtat o discuţie cu ei”

Stranieri

Comentarii

Marius Şumudică a anunţat că nu va pleca de la Malatyaspor şi că va încerca din greu să ajute echipa să se salveze.

După scurta aventură de la CFR Cluj, care s-a încheiat în urma prestaţiilor slabe din cupele europene, Marius Şumudică a revenit în Turcia.

După ce a spus că nu va mai prelua nicio echipă care se luptă împotriva retrogradării, exact asta a făcut tehnicianul român, care este în pericol de a îşi trece o retrogradare în CV.

După un început bun la Malatyaspor, cu două victorii în primele două meciuri, formaţia lui Marius Şumudică a eşuat să se mai impună în vreuna dintre următoarele nouă etape.

Yeni Malatyaspor a fost între timp şi eliminată din cupă, de o echipă din al doilea eşalon, şi ocupă ultima poziţie în Super Lig, la trei puncte de salvare.

După ce s-a speculat că are să plece de la echipă, Marius Şumudică a transmis că nu va părăsi clubul şi că va încerca din răsputeri sa o ţină pe Malatya în prima ligă.

Marius Şumudică, răspuns oficial după ce s-a speculat că va pleca de la Malatya

Un an nou bun pentru toată lumea! Mulţi mi-aţi pus aceste întrebări, astfel că vreau să o auziţi un răspuns clar din partea mea. Adem Buyuk şi Sadik sunt jucători pe care îi vreau în echipă.

Am purtat o discuţie cu ei , mi-au promis că vor rămâne şi eu am promis că nici eu nu voi pleca de la Malatya. Trebuie să salvăm echipa împreună.

Chiar acum, încerc din răsputeri să conving jucători să vină la Malatya. Chiar şi ieri (n.r. pe 31 decembrie) am vorbit cui anumiţi jucători şi i-am rugat să vină şi să ajute echipa să iasă din zona periculoasă.

Nu e uşor, suntem pe ultimul loc în clasament. Patru transferuri sunt făcute, jucătorii vor veni şi vor da ce au mai bun pentru Malatya şi pentru mine.

Mai vorbim cu trei jucători acum. Nu există vacanţă pentru noi, suntem complet concentraţi pe Malatya şi fanii săi”, a transmis Marius Şumudică pe contul oficial de Twitter.

Afla mai multe despre: marius şumudică 

viewscnt
Articole similare