You are here:

Marius Şumudică şi-a ales viitoarea destinaţie: "80 la sută acolo merg!" Cum l-a schimbat perioada petrecută în Turcia

Marius Şumudică şi-a ales viitoarea destinaţie: "80 la sută acolo merg!" Cum l-a schimbat perioada petrecută în Turcia

Fotbal intern

Comentarii

Fostul antrenor al echipei Kayserispor, Marius Şumudică, a dezvăluit că sunt şanse mari să continue în campionatul Turciei şi a precizat că se află în discuţii cu câteva cluburi.

"Cred că peste 80 la sută mă voi întoarce în Turcia. Deja am câteva discuţii", a declarat Şumudică, la sosirea în ţară, după care a mărturisit că perioada petrecută la Kayseri l-a schimbat şi că va fi foarte atent în privinţa alegerii pe care o va face.

"Dacă nu, prefer să plec în străinătate sau mai bine să aştept până îmi găsesc vreo ofertă, fiindcă nu mai sunt Şumudică exhbiţionistul, ăla care stătea pe margine, se certa cu toată lumea. Mi-am dat seama că am avut de suferit în Turcia. Am fost de trei ori eliminat şi am ajuns la un standard în care, cu tot respectul pentru fotbalul românesc, nu mai pot să mă duc la orice echipă, să mă înjure 50 de oameni în tribună, să mă facă ţigan şi în toate felurile, nu. Prefer să stau acasă, mă apuc de pictură sau de tuns iarba prin curte, altceva decât să fiu înjurat. Voi aştepta o ofertă care să fie pe măsură", a adăugat tehnicianul în vârstă de 47 de ani.

Marius Şumudică a decis rezilierea acordului cu gruparea turcă Kayserispor, a anunţat, marţi, clubul din prima ligă din Turcia. El era antrenorul echipei turce de la începutul sezonului şi a mai pregătit în cariera sa echipele Rocar Bucureşti, Inter Gaz Bucureşti, Progresul Bucureşti, Astra Ploieşti, Farul Constanţa, Gloria Bistriţa, Rapid Bucureşti, Kavala, FC Braşov, FC Vaslui, Universitatea Cluj, Al-Shaab, Concordia Chiajna şi Astra Giurgiu.

Afla mai multe despre: sumudicaantrenor,  

viewscnt
Articole similare