Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mărturia unei legende a Franţei: ”M-am săturat să ia Messi Balonul de Aur”. Pe cine nominalizează: ”Unul dintre ei doi îl merită”

Mărturia unei legende a Franţei: ”M-am săturat să ia Messi Balonul de Aur”. Pe cine nominalizează: ”Unul dintre ei doi îl merită”

Fotbal

Comentarii

Patrice Evra, legendarul fost fundaş stânga al Franţei şi Manchester United, este opus acordării Balonului de Aur, din nou, lui Lionel Messi.

Cu şase Baloane de Aur câştigate de Messi şi cinci de Ronaldo, cei doi fotbalişti emblematici au dominat premiul în ultimul deceniu. Doar Modric a reuşit să întrerupă monopolia celor doi asupra Balonului de Aur în ultimii 12 ani, însă, ajunşi la 34 şi 36 de ani, era lui Messi şi Ronaldo se anunţa încheiată.

Dar iată că argentinianul a reuşit încă un sezon de senzaţie şi este favoritul să obţină un al şaptelea Balon de Aur, în ciuda faptului că stagiunea Barcelonei nu a fost una chiar reuşită. Patrice Evra este revoltat de statul de favorit al lui Messi, fiind de părere că nu el ar merita distincţia.

Fostul fundaş stânga l-a nominalizat pe conaţionalul N'golo Kante pentru premiu, dar şi pe coechipierul acestuia, Jorginho. Evra este de părere că unul dintre cei doi ar merita să ridice Balonul de Aur, având în vedere că au câştigat Liga Campionilor, Supercupa Europei şi au prins finala Cupei Angliei, pe lângă Campionatul European câştigat de Jorginho.

Mărturia unei legende a Franţei

În opinia mea, Balonul de Aur din acest an este pentru Kante sau Jorginho, îl merită! Nu înţeleg de lumea spune 'e doar un mijlocaş!', a câştigat toate trofeele în acest an. Ar fi o nedreptate dacă nu câştigă.

M-am săturat să i se dea lui Lionel Messi. Ce a câştigat în ultimul an? Ok, Copa America, dar cu Barcelona, ce a făcut? Anul trecut, Jorginho a câştigat o mulţime de trofee”, a afirmat Patrice Evra.

Afla mai multe despre: n'golo kantejorginholionel messipatrice evrabalonul de aur 

viewscnt
Articole similare