Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mason Greenwood a fost arestat! Acuzat că şi-a bătut partenera şi a violat-o, fotbalistul a fost reţinut. Ce decizie drastică a luat Manchester United

Mason Greenwood a fost arestat! Acuzat că şi-a bătut partenera şi a violat-o, fotbalistul a fost reţinut. Ce decizie drastică a luat Manchester Unitedgalerie foto

Manchester United

Comentarii

Harriet Robson, iubita lui Mason Greenwood, a postat mai multe fotografii pe reţelele de socializare, prin care îl acuza pe fotbalist că a abuzat-o.

UPDATE UPDATE | Mason Greenwood a fost arestat, fiind suspect după acuzaţiile de viol şi violenţă fizică ale iubitei sale. 

Poliţia din Manchester a confirmat arestarea unui bărbat în vârstă de 20 de ani pentru acuzaţiile formulate de tânără. 

Internaţionalul englez rămân în custodia poliţiei pentru a le răspunde anchetatorilor. 


UPDATE Fotbalistul echipei Manchester United, Mason Greenwood, a fost suspendat de clubul englez, el fiind acuzat că şi-a agresat iubita.

Manchester United a anunţat că jucătorul nu va reveni la antrenamente sau meciuri “până la noi ordine”. Clubul a precizat că nu este de acord cu niciun tip de violenţă, însă a adăugat că nu poate comenta cazul până la stabilirea exactă a faptelor.

Jucătorul în vârstă de 20 de ani are contract pe patru ani cu Manchester United, valabil din februarie 2021.


Un nou scandal a izbucnit la Manchester United, de această dată în jurul lui Mason Greenwood, una dintre perlele formaţiei de pe Old Trafford.

Harriet Robson, partenera englezului, îl acuză pe fotbalist că a abuzat-o. Aceasta a postat mai multe imagini pe reţelele de socializare, în care arăta ce i-ar fi făcut Greenwood.

Robson a transmis mesajul: ”Pentru toată lumea care vrea să vadă ce îmi face Mason cu adevărat”.

CLICK AICI PENTRU MAI MULTE IMAGINI!

Sursă: Instagram @hasrobson

Pe lângă imaginile îngrijorătoare postate de Harriet, conform Mirror, aceasta ar mai fi dezvăluit şi câteva înregistrări audio.

Pe înregistrări se aude vocea unui bărbat care spune: ”Nu mă interesează ce vrei”, urmat de ”Harriet, trebuie să-ţi dai în sus picioarele. Dă-ţi dracului în sus picioarele”.

Robson răspunde pe înregistrare: ”Nu vreau să fac sex”, iar bărbatul replică: ”Nu mă interesează ce vrei. Taci din gură”.

Harriet îi transmite apoi: ”Nu îţi mai pune **** pe lângă mine”, la care bărbatul, nervos, răspunde: ”Vreau să te ***, *****. Nu mă interesează dacă nu vrei, mă auzi? Te-am rugat frumos şi nu o faci. Ce altceva vrei să fac?”.

Mai împinge-mă o dată şi vezi ce se întâmplă”, încheie bărbatul. Între timp, toate postările au fost şterse de pe contul de Instagram al lui Harriet.

Greenwood şi Robson şi-au început relaţia când s-au cunoscut la şcoală, în urmă cu ani buni, dar s-au despărţit pentru o scurtă perioadă în 2020, înaintea scandalului produs de fotbalist la naţională.

În 2020, Greenwood şi Phil Foden au chemat două modele islandeze în camerele lor de la hotelul în care erau cazaţi la Rekjavik, în ciuda restricţiilor anti-Covid.

Era prima dată când jucătorul lui United fusese convocat la naţională, iar el şi Foden au fost trimişi imediat acasă de selecţionerul Southgate în urma incidentului.

La două luni în urma scandalului, Greenwood şi Robson s-au împăcat şi sunt într-o relaţie încă de atunci.

Manchester United a emis un coumincat în urma apariţiei imaginilor.

Sunt conştienţi de imaginile şi acuzaţiile care circulă pe social media. Nu vom face niciun alt comentariu până nu au fost stabilite faptele. Manchester United nu susţine violenţă de niciun fel”, au transmis englezii.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: mason greenwood 

viewscnt
Articole similare