Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Meci cu final incredibil. Patru goluri după minutul 90, opt în total. Desfăşurare senzaţională de scor | VIDEO

Meci cu final incredibil. Patru goluri după minutul 90, opt în total. Desfăşurare senzaţională de scor | VIDEO

Campionate

Comentarii

Un meci incredibil a avut loc în weekend-ul recent încheiat. Echipa gazdă a fost condusă de două ori cu două goluri diferenţă, dar a revenit de fiecare dată. Iar asta nu este tot. S-au marcat patru goluri după minutul 90.

Totul a avut loc în League One, a treia divizie de fotbal din Anglia, la meciul dintre Charlton Athletic şi Ipswich Town, în etapa a 17-a stagională.

Oaspeţii au deschis scorul prin Edmundson, în minutul 45+3. În partea secundă, tot Ipswich a fost cea care a punctat pe tabelă, prin John-Jules, în minutul 52.

Totuşi, Charlton Athletic nu a uitat că joacă pe teren propriu şi a redus din diferenţă după mai puţin de zece minute, prin Rak-Sakyi, în minutul 63. Egalarea a venit în minutul 76, prin golul lui Morgan.

Meci cu final incredibil. Patru goluri după minutul 90, opt în total. Desfăşurare senzaţională de scor | VIDEO

Din acel moment, meciul s-a desfăşurat în condiţii normale şi nimic nu prevestea ce avea să se întâmple după minutul 90, când s-au marcat nu mai puţin de patru goluri.

Ca un făcut, Ipswich Town a condus din nou cu două goluri diferenţă, după reuşitele semnate de Ladapo şi Morsy, în minutele 90+1, respectiv 90+4.

Dar acesta nu a fost şi scorul final. Condusă din nou cu două goluri diferenţă, Charlton Athletic nu şi-a spus ultimul cuvânt şi a mai fost capabilă de o revenire de senzaţie. 

Formaţia gazdă a reuşit să mai puncteze de două ori pe tabelă în minutele 90+6 şi 90+9. Terell şi Dobson au fost autorii golurilor.

În cele din urmă, meciul a luat final, iar rezultatul care s-a consemnat la capătul celor aproape 100 de minute de joc a fost un incredibil 4-4.

În urma meciului, după 17 etape scurse din League One, Charlton Athletic este clasată pe locul 9, cu 23 de puncte, în timp ce Ipswich Town ocupă poziţia a doua, cu 37 de puncte, cu unul mai puţin decât liderul Plymouth.

Afla mai multe despre: anglialeague one 

viewscnt
Articole similare