You are here:

Meci intens între PAOK Salonic şi Malmo. Ce s-a întâmplat în turul duelului din care se va alege adversara pentru FCSB sau Sparta Praga

Meci intens între PAOK Salonic şi Malmo. Ce s-a întâmplat în turul duelului din care se va alege adversara pentru FCSB sau Sparta Praga

FCSB

Comentarii

PAOK Salonic şi Malmo au disputat primul meci din dubla ce are loc în turul al treilea preliminar din Champions League.

PAOK şi Răzvan Lucescu, remiză în Suedia. În play-off ar putea întâlni FCSB

PAOK Salonic, antrenată de Răzvan Lucescu, remizat, marţi, în deplasare, scor 2-2, cu formaţia suedeză Malmo, în prima manşă din turul trei preliminar al Ligii Campionilor.

Pentru PAOK au marcat Taison (42) şi Camara (75), iar pentru Malmo au punctat Jansson (28) şi Nanasi (67).

Returul are loc săptămâna viitoare, în Grecia, la Salonic.

Câştigătoarea acestei duble ar putea întâlni FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor, dacă echipa campioană a României trece de Sparta Praga. Formaţia roş-albastră joacă meciul tur în Cehia, iar returul este programat marţea viitoare, la Bucureşti, în Ghencea.

Ce au scris grecii, după ce au aflat că pot juca împotriva FCSB-ului

"Adversara celor de la PAOK în play-off poate veni din România sau din Republica Cehă, asta dacă PAOK va trece de Malmo. 

Duelul dintre Sparta Praga şi FCSB (fosta Steaua) este unul echilibrat, între două formaţii care sunt apropriate valoric una de cealaltă, judecând după dinamica acestui sezon. Un lucru bun este că PAOK a evitat-o pe Galatasaray, care o va întâlni pe Young Boys", au scris jurnaliştii greci.

 

Afla mai multe despre: fcsbpaok salonicchampions league 

viewscnt
Articole similare