You are here:

Jucătorul de la FCSB certat şi asemănat cu un ”ou”: ”Trebuie să avem mare grijă să nu ne cadă din mână pentru că se sparg”

Jucătorul de la FCSB certat şi asemănat cu un ”ou”: ”Trebuie să avem mare grijă să nu ne cadă din mână pentru că se sparg”

FCSB

Comentarii

FCSB speră să ajungă în grupele Champions League, dar pentru asta are nevoie şi de un Marius Ştefănescu în cea mai bună formă a sa în meciurile rămase din preliminarii.

Marius Ştefănescu este cel mai important transfer realizat de Gigi Becali în această perioadă la FCSB. Finanţatorul roş-albaştrilor a plătit 1,3 milioane de euro pentru a-l aduce de la Sepsi.

Dar, momentan, jucătorul de bandă dreaptă nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor patronului său sau a suporterilor campioanei României.

Verdict în cazul jucătorului de la care Gigi Becali aşteaptă mult mai mult: ”Am văzut toate meciurile. Nu înghite aşa de bine dacă este certat”

Laszlo Dioszegi, patronul celor de la Sepsi OSK, a vorbit despre fostul său jucător şi a precizat cărui fapt crede că i se datorează lipsa mai scăzută de randament a lui Ştefănescu la FCSB. Acesta l-a asemănat cu un ”ou”, explicând de unde această analogie.

”Ştefănescu este un băiat sensibil. Poate din cauza faptului că s-a gândit că atunci când îi merge la FCSB o să fie la fel cum e la noi şi deja toţi băieţii o să primească la fel cum a fost la noi, o să-i fie uşor să marcheze şi să dea pase de goluri.

Eu am văzut toate meciurile. Nu pot să spun că a jucat rău şi nici nu pot să spun că a jucat cum a jucat la noi. Fiecare jucător are nevoie de timp, să se adapteze la noua echipă, la noua schemă a echipei, la antrenor, la staff.

Este un tip care, eu aşa consider, nu înghite aşa de bine dacă este certat. Am văzut că a fost certat, acum degeaba ne ascundem după degete. A fost certat de vreo două ori.

Consider că din cauza asta nu mai dă randamentul scontat. Nu pot să spun că e orgolios. O să vedem asta în următoarele etape, ce o să facă pe teren, dar jucătorii sunt ca ouăle.

Trebuie să avem mare grijă să nu ne cadă din mână pentru că se sparg. Eu n-am de unde să ştiu. Noi l-am ţinut bine în mână, n-am lăsat ouăle să cadă jos şi să se spargă. Să vedem ce se întâmplă la FCSB, unde este acum. 

N-am de unde să ştiu ce aşteptări a avut, dar eu aşa consider. El s-a gândit că merge la o echipă bună şi că el rămâne liderul echipei, cum a fost la noi. Din păcate, în cele 4 meciuri şi în Champions League nu s-a văzut chiar aşa”, a declarat Dioszegi, potrivit Fanatik.

Cotat la 1,7 milioane de euro, Marius Ştefănescu a evoluat în şapte partide pentru FCSB în toate competiţiile şi a livrat un gol şi o pasă decisivă.

Afla mai multe despre: fcsbchampions leaguemarius stefanescu 

viewscnt
Articole similare