You are here:

OFICIAL | Rapid, un nou transfer. Fotbalistul cu 10 ani la Benfica vine să resusciteze Giuleştiul: ”Bem-vindo, Diogo!”

OFICIAL | Rapid, un nou transfer. Fotbalistul cu 10 ani la Benfica vine să resusciteze Giuleştiul: ”Bem-vindo, Diogo!”

Rapid

Comentarii

Rapid l-a transferat, în mod oficial, pe mijlocaşul Diogo Mendes (26 de ani). Acesta a fost format la celebra academie a celor de la Benfica Lisabona.

OFICIAL | Rapid, un nou transfer. Fotbalistul format de Benfica vine să ajute la revigorarea Giuleştiului: ”Bem-vindo, Diogo!”

Rapid a anunţat, marţi, că a perfectat transferul lui Diogo Mendes, de la Club Sport Maritimo, un mijlocaş central născut în Portugalia.

Diogo Mendes a semnat un contract valabil pentru următoarele două sezoane, cu opţiune de prelungire pentru încă un an.

“Mă bucur că am semnat cu Rapid, este un club important, cu suporteri frumoşi, un club istoric şi este o şansă bună pentru mine. Familia mea a fost foarte fericită, fetiţa mea chiar a plâns de bucurie. Vreau să intru pe teren şi să mă bucur de fotbal”, a spus Mendes pentru fcrapid.ro.

Crescut la juniorii lui Benfica, Diogo a făcut parte din echipa vicecampioană europeană a portughezilor, formaţie ce a ajuns în finala Youth League în sezonul 2016/17. Alături de Mendes, în acea echipă au mai jucat nume mari ale fotbalului mondial, ca Rúben Dias, Jota, João Félix sau Florentino Luís.

De asemenea, Diogo a îmbrăcat tricoul naţionalelor U16 şi U18 ale Portugaliei, ca senior alegând să reprezinte naţionala Capului Verde, pentru care a bifat patru jocuri, ultimul în urmă cu două luni, contra Libiei, în calificările pentru Campionatul Mondial.

În ultimele trei sezoane, Mendes a evoluat pentru CS Maritimo. După doi ani petrecuţi în prima ligă portugheză, unde a jucat 47 de meciuri, în sezonul trecut a bifat 32 de partide în liga secundă, Maritimo ratând revenirea în prima divizie la limită, din cauza meciurilor directe.

Afla mai multe despre: rapidsuperligadiogo mendes 

viewscnt
Articole similare