You are here:

”Când e meciul cu FCSB?”. Glume pe seama Rapidului. Derby-ul renaşterii giuleştene: ”Îi merge rău până atunci”

”Când e meciul cu FCSB?”. Glume pe seama Rapidului. Derby-ul renaşterii giuleştene: ”Îi merge rău până atunci”

Rapid

Comentarii

Rapid are un început de sezon mult sub aşteptările conducerii, jucătorilor, dar şi a suporterilor. Giuleştenii sunt încă fără victorie în campionat, dar abia ”aşteaptă” derby-ul cu FCSB.

Rapid a încheiat la egalitate cu Sepsi, scor 2-2, în etapa a patra din Superliga României.

Golurile giuleştenilor au fost marcate de Blazek (3) şi Petrila (42), în timp ce pentru covăsneni au înscris Kevin Varga (1) şi Debeljuh (68).

Dar Giuleştiul este plin de tensiuni. Au trecut deja patru etape, iar echipa încă nu a câştigat vreun meci. A obţinut doar trei puncte, din tot atâtea remize.

Fanii au fost extrem de nemulţumiţi de rezultatele favoriţilor lor în acest început de sezon, dar Bogdan Cosmescu a venit cu o nouă perspectivă, una încurajatoare pentru suflarea giuleşteană.

”Când e meciul cu FCSB? Pandi, când e meciul cu FCSB-ul că acolo e treaba. Atunci poţi să faci 4-0”, a afirmat comentatorul sportiv, la Prima Sport, aducând în discuţie, evident, faptul că Rapid a făcut mereu meciuri solide şi a scos rezultate foarte bune în duelurile cu marea rivală roş-albastră

Dar când a aflat când este primul derby dintre Rapid şi FCSB, abia în runda a 14-a din campionat, Bogdan Cosmescu a glumit: ”Deci îi merge rău până în etapa a 14-a”.

Părere de rău în cazul Săpunaru: ”Inadmisibil”

De asemenea, experimentatul jurnalist sportiv a vorbit şi despre situaţia lui Cristi Săpunaru, rezervă de fiecare dată în aceste prime patru etape din campionat.

”Ce mi se pare inadmisibil este ce i se întâmplă lui Săpunaru. Lui Săpunaru, atunci când i-ai prelungit contractul, trebuia să-i spui. Ţi se pare corect că se întâmplă treaba asta. Dar măcar îi spunem 'Nu mai e nevoie de tine, OK, 41 de ani'. 

Cele două cazuri, ce e mai bine pentru Săpunaru şi ce e mai bine pentru Rapid, s-ar putea să fie legate”, a concluzionat Cosmescu.

Săpunaru a jucat un singur meci pentru Rapid în acest sezon, în duelul cu CFR Cluj.

Afla mai multe despre: rapidsuperligacristi sapunaru 

viewscnt
Articole similare