You are here:

Săpunaru, din nou rezervă! Fundaşul a luat loc pe bancă pentru Rapid - Sepsi: "Încerc să mă abţin cât pot, dar nu prea ai cum" | VIDEO

Săpunaru, din nou rezervă! Fundaşul a luat loc pe bancă pentru Rapid - Sepsi: "Încerc să mă abţin cât pot, dar nu prea ai cum" | VIDEO

Rapid

Comentarii

Rapid - Sepsi este meciul care închide etapă a patra în Superliga. Partida este în această seară, de la ora 22:00, live video pe Orangesport.ro.

E tensiune la Rapid după ce giuleştenii au luat doar două puncte în primele trei etape. Săpunaru a fost doar rezervă până acum: "E mult mai greu (n.r. - de pe margine), sunt emoţii diferite de pe margine, pentru că nu poţi să faci nimic să ajuţi, în teren e altceva. 

Încerc să mă abţin cât pot, dar nu prea ai cum", a recunoscut fotbalistic emblematic al Giuleştiului. 

Săpunaru este aproape să-şi ia licenţa A de antrenor. La 40 de ani, finalul carierei este tot mai aproape: "Să zică alţii ce o să las în fotbal. Eu am încercat să am o carieră corectă şi să îmi fac treaba peste tot pe unde am fost. Cred că am reuşit şi sunt mândru de tot ce am realizat în aceşti 20 de ani de carieră", a adăugat Cristi Săpunaru. 

Foştii jucători ai Rapidului au descoperit motivul pentru care echipa suferă: "Un singur lucru aş vrea să îl spun! Rapidul, fără rapidişti, îşi pierde din identitate, nu înseamnă nimic, chiar dacă vor câştigă şapte campionate! Rapidul fără rapidişti nu înseamnă nimic!", a anunţat Dani Coman, noul conducător de la FC Argeş. 

Afla mai multe despre: cristian sapunarurapid sepsi 

viewscnt
Articole similare